Otac stradalog Mateja smogao snage i vratio se poslu: Nenad Periš sudi vaterpolo utakmicu Srbije i Crne Gore

22.07.2022

16:44

1

Nastavio u Strazburu

Otac stradalog Mateja smogao snage i vratio se poslu: Nenad Periš sudi vaterpolo utakmicu Srbije i Crne Gore
Nenad Periš - Copyright Antonio Ahel/ATA Images

Nenad Periš, otac Mateja Periša koji se pred Novu godinu utopio u Savi kod restorana "Savanova", a čije je telo pronađeno sredinom maja u Beogradu, posle tragedije koja je zadesila njihovu porodicu smogao je snage da se vrati svom poslu.

On je sudija sportskih utakmica, a danas sudi vaterpolo utakmicu prvog kola Svetske lige između Srbije u Crne Gore u Strazburu koja je počela u 18 sati.

Nenad Periš, rodom iz Splita, više od četiri meseca je čekao svoje dete da se vrati kući. Međutim, iz Beograda ga je odveo u kovčegu.

U potragu su bile uključene srpska i hrvatska policija, ali i svi građani koji su pomno pratili sva dešavanja nadajući se da ke Matej negde živ i zdrav.

Podsetimo, Više javno tužilaštvo u Beogradu utvrdilo je, nakon završene obdukcije, da nema osnova sumnje da je smrt Mateja Periša (27) posledica izvršenja krivičnog dela.

Osim toga, rezultati toksikoloških analiza su pokazali prisustvo toksičnih koncentracija amfetamina u krvi i organima, uz prisustvo etil alkohola. Takođe, u uzorku kose je identifikovan kokain i benzoilekgonin u tragovima. 

BONUS VIDEO:

 

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike