"Pusti ga neka crkne": Uhapšena trojica nasilnika koja su brutalno pretukla veterinara u Bogatiću

24.07.2023

16:01

0

Autor: Mi. S.

Muškarac iz kafića pritrčao u pomoć Borisu Dražiću, koji je onesvešćen ležao na pločniku, a napadač dobacio jezive reči

"Pusti ga neka crkne": Uhapšena trojica nasilnika koja su brutalno pretukla veterinara u Bogatiću
Boris Dražić - Copyright Facebook/Veterinarska Stanica Bogatić

Trojica mladića, uzrasta od 19 do 27 godina uhapšeni su zbog sumnje da su brutalno pretukli veterinara Borisa Dražića (44) iz Bogatića. Jedan od njih, kako pričaju očevici, nakon što je muškarac iz obližnjeg kafića pritrčao u pomoć Borisu koji je onesvešćen ležao na pločniku dobacio mu je: "Pusti ga neka crkne".

Boris je u bolnicu primljen u teškom stanju, u komi je i lekari mu se bore za život.

Facebook/Veterinarska Stanica Bogatić
Boris Dražić

Prema informacijama koje posedujemo, Boris, poznati veterinar u Bogatiću, miljenik svojih sugrađana, pretučen je jer je hteo da razdvoji pomahnitale nasilnike koji su tukli njegovog rođaka. Kobne noći, između subote i nedelje, njegov rođak posvađao se u kafiću sa grupicom momaka.

Boris i njegov rođak su sedeli u kafiću, a u jednom trenutku njegov rođak je otišao do toaleta. Pri povratku za sto gde su on i Boris sedeli verbalno se sukobio sa grupom mladića. Sukob je tu završen, ali mladići su sačekali da Boris i on krenu ka kući, a onda su nasrnuli na njih.

Kako nezvanično saznajemo, Boris je išao ispred svog rođaka, ali kada je video da su dvojica krenula da ga tuku vratio se i pokušao da ih razdvoji.

Facebook/Veterinarska Stanica Bogatić
Boris Dražić

Tada su, kako su ispričali očevici, trojica nasrnula na njega i počela da ga biju. Boris je pao na pločnik i udario je glavom. Mladić koji je u tom trenutku bio u kafiću i video šta se događa pritrčao je da mu pomogne, ali mu je jedan od batinaša dobacio: "Pusti ga neka crkne".

Meštani Bogatića u šoku su zbog nasilja koje je pretrpeo Boris i svi se mole za njegov život.

- On je čovek iz čestite porodice, pristojan i miran mladić. Nikoga nikada nije pogledao popreko, niti bilo šta slično tome. On je ugledni veterinar i sa svima je u dobrim odnosima - priča jedan od Borisovih poznanika.

Ovim povodom se oglasio i Milan Damnjanović, predsednik Opštine Bogatić.

"Najoštrije osuđujem napad na našeg sugrađanina, uvaženog člana naše lokalne zajednice koji se desio pre dve večeri. Moraju se znati granice u poštovanju ljudskog integriteta, slobode i dostojanstva. Nažalost, svedoci smo toga da postoje individue koje destruktivno ponašanje i svoju agresivnost iskazuju na ovako brutalan način, a to je nešto čemu sve institucije sistema moraju stati na put i to ne samo u ovom slučaju. Neophodno je da se svaki stanovnik naše opštine oseća sigurno i zato pozivam nadležne organe da utvrde sve okolnosti ovog gnusnog čina kako bi se sprečili slični događaji u budućnosti. Imam puno poverenje u njihov rad i verujem da će se u najkraćem roku počinici izvesti pred lice pravde. U ovom trenutku najvažniji je život našeg sugrađanina i zato se svi zajedno pomolimo za njegov što brži oporavak".

Bonus video

TANJUG

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike