Borba za život: Mladić kojeg je pretukao poznati bokser pao u komu (VIDEO)

05.07.2023

11:00

1

Muškarac M. V. kojem je bokser Petar M. (39) slomio lobanju i pokušao da ga ubije na beogradskom splavu, pao je u - komu.

Borba za život: Mladić kojeg je pretukao poznati bokser pao u komu (VIDEO)
Copyright Printcreen/Youtube/Kopernikus RTV Šid

- Povređeni mladić je u komi, šanse da preživi su 50 odsto, a i ako preživi pitanje je kako će biti - rekao je za Telegraf.rs sagovornik iz istrage.

Sigurnosne kamere splava zabeležile su momenat u kom bokser prilazi mladićima i započinje tuču. Na snimku se vide trojica mladića koja stoje na mostiću kada se Petar M. zaleteo ka njima i nakon kraće rasprave dva puta pesnicom u glavu udario jednog od njih. Potom je nasrnuo na drugog, koji je pokušao da ih razdvoji, pri čemu ga je oborio na pod i pao preko njega. 

Treći muškarac koji se nalazio na mostiću sve vreme je pokušavao da razdvoji boksera od ostala dva mladića, ali je Petar protrčao pored njega i nastavio da tuče mladića kog je prvog napao. Svaki put kada bi se mladić oslobodio, bokser bi otišao za njim i nastavio pesnicama da ga udara u glavu.

U Višem javnom tužilaštvu u Beogradu saslušan je Petar M. (39) zbog sumnje da je 1. jula ove godine kao radnik obezbeđenja na jednom beogradskom splavu bezobzirnim nasilničkim ponašanjem pokušao da ubije M. V, dok je S. V. naneo lake povrede. Osumnjičeni se na saslušanju branio ćutanjem, odnosno iskoristio je svoje zakonsko pravo da ne iznosi odbranu.

Udaraci po glavi i telu

Nakon saslušanja tužilaštvo je predložilo sudiji za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu da mu odredi pritvor iz svih zakonskih razloga - zbog opasnosti od bekstva, da ne bi uticao na svedoke, da ne bi ponovio krivično delo u kratkom vremenskom periodu, kao i zbog uznemirenja javnosti. Osumnjičenom se na teret stavlja krivično delo teško ubistvo u pokušaju.

Sumnja se da je 1. jula oko 00.40 časa ispred ulaza na splav na Savskom keju, najpre radnik obezbeđenja M.K. ušao u raspravu sa M.V. i S.V, u koju se takođe radnik obezbeđenja Petar M. uključio, pa je iz nepoznatih razloga krenuo da pesnicama udara u glavu i po telu. M.V. je pokušao da beži, ali je Petar M, kako se sumnja, nastavio da ga udara, usled čega je oštećeni pao, a Petar M. mu je zadao još jedan udarac u glavu pesnicom, nanevši mu teške povrede opasne po život - prelom temene kosti, uz krvarenje između mozga i lobanje. Dok je M. V. ostao da leži, Petar M. je nastavio da udara S. V. pesnicom u glavu i po telu, nanevši mu lake povrede, nakon čega je okrivljeni pobegao.

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike