Kamere snimile ubijanje Vuka Vučkovića: Snimci otkrili ko je sve krvnički tukao mladića na proslavi rođendana!

14.02.2023

13:47

1

Autor: Lj.K.

Očekuje se da će i protiv ostalih učesnika u tuči biti podnete prijave

Kamere snimile ubijanje Vuka Vučkovića: Snimci otkrili ko je sve krvnički tukao mladića na proslavi rođendana!
Ilustracija - Copyright Antonio Ahel/ATA Images

Teške batine, zbog kojih je mladi Vuk Vučković, nakon 14 dana provedenih u komi, izgubio bitku za život, snimile su sigurnosne kamere.

Prema navodima medija, na snimcima iz restorana "Petošević", gde je Vuk došao na proslavu rođendana drugarici, vidi se kako ga grupa mladića uvlači u toalet i tuče da bi ga, nakon što je došao svesti, ispred lokala udarcima u glavu stolicom nastavio udarati Predrag R. (21), koji se pre sedam dana predao policiji.

Stravična tuča dogodila je 29. januara u restoranu “Petošević”, tokom proslave rođendana. Predrag R. tereti se da je kobnog dana brutalno pretukao Vuka, koji je zbog teških povreda pao u komu, a potom, na žalost, preminuo.

Prema nezvaničnim informacijama, tog dana rođendan su zajedno slavile dve drugarice koje su, međutim, imale različito društvo, jedna sa Miljakovca, a druga iz Rakovice.

Navodno su se tokom proslave mladići sa Miljkovca više puta obratili društvu u kome je bio vuk rečima "šta gledaš?", posle čega je izbil kobna tuča u kojoj je nastradali mladić uguran u toalet i tamo krvnički tučen, gde se nakratko bio i onesvestio, a kad je došao sebi, i izašao napolje, batinjanje je nastavljeno.

Mladić je sa teškim telesnim povredama prevezen u bolnicu, a nakon 14 dana, koliko je proveo u komi, podlegao je povredama.

U Višem javnom tužilaštvu u Beogradu prošle nedelje je saslušan osumnjičeni Predrag R. zbog sumnje da je bezobzirnim nasilničkim ponašanjem pokušao da ubije Vuka. Očekuje se da će i protiv ostalih učesnika u tuči biti podnete prijave.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike