Užasavajuće fotografije! Ovo je pronađeno u vili mrtve rijaliti zvezde (FOTO)

17.07.2023

12:05

0

Autor: 24sedam

Sve je izgledalo kao ritualno samoubistvo

Užasavajuće fotografije! Ovo je pronađeno u vili mrtve rijaliti zvezde (FOTO)
Copyright Antonio Ahel/ATA Images

Posle smrti Voljenke Ilić (50), bivše učesnica rijalitija "Parovi", čije je telo pronađeno u četvrtak popdne u bazenu njene kuće u Kabareu, policija Dominikanske Republike objavila je slike sa uviđaja.

U vili K184 u rezidencijalnom delu Perla Marina. U kući su pronađeni specifično poređani predmeti, dok je na stolu, pronađena beleška na srpskom jeziku, sa malim dnevnikom.

Voljenka je ostavila i oproštajnu poruku:

- Žao mi je, ne mogu više da živim. Čuvaj svoju ćerku, zvala me je majka.

Facebook
Ikone, zec, oproštajna poruka iz vile

Ovaj srceparajući tekst prati fotografija preminule majke, sveća, šest ikona pravoslavnih svetaca, zečica, plišane životinje i njen pasoš. Za policiju Dominikanske Republike ova zatečena scena je izgledala kao ritual.

Poruke sa sestrom

Valentina, sestra Voljenke Ilić, otkrila je da su se čule noć pred tragediju, ističući da ništa nije ukazivalo da će se ovo desiti. 

- Čule smo se to veče pre njene smrti. U stvari, kod nje je bilo jutro, a kod nas noć. Ništa nije ukazivalo na to, nije mi se žalila na neke tegobe niti bilo šta. Bile su kratke poruke u pitanju: Šta radiš, šta ima, volim te, ljubim te. Klasika za nas dve. Čula sam se sa njenim mužem, on se čovek raspada. Sa njim ne mogu ni da pričam, ne može da progovori, a da ne počne da plače - objašnjava sestra.

Onda su ti u drugi detalji. Noge rijaliti zvezde bile su vezane sivom trakom. Na butini je pronađen crno-plavi konopac za vežbanje.

Dva siva i plava tega su bila vezana za glavu Voljenke, pričvršćena selotejp trakom i crnim konopcem. Na glavi joj je bio beli veo.

Ipak, policija ne želi ništa da prepusti slučaju. Pa su u istragu uključeni i kriminalistički forenzičari kako bi ispitali da li je posredi možda čak i ubistvo.

Printscreen/Facebook/Voljenkailicvoljena
Voljenka ilić kraj bezena u kom je pronađena mrtva

Voljenka Ilić je bila učesnica sedme sezone "Parova". Ona je takođe bila veoma popularna devedesetih godina kao denserka i pevačica. Ona se nakon učešća u rijalitiju odselila u Dominikansku Republiku odakle je redovno objavljivala svoje fotografije.

Njenu smrt, otkrila je prijateljica jer je došla do kuće zato što se Voljenka nije javljala najbližima. Onda je i pozvala policiju.

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike