Ivan Marinković o tragično nastradaloj Voljenki: Matorac ju je pshički maltretirao, nije mogla da izdrži, htela je da pobegne

15.07.2023

14:36

0

Autor: B. D.

On je bio upućen u njen emotivni život i bili su u kontaktu

Ivan Marinković o tragično nastradaloj Voljenki: Matorac ju je pshički maltretirao, nije mogla da izdrži, htela je da pobegne
Ivan Marinković - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

U toku je istraga o smrti bivše učesnice „Parova” Voljenke Ilić koja je pronađena mrtva u bazenu svoje rezidencije u Dominikanskoj Republici, pod veoma nejasnim okolnostima. 

Po saznanju da je Voljenka preminula, oglasio se Ivan Marinković koji je bio učesnik sedme sezone „Parova” i koji je bio u kontaktu sa Ilićevom.

Printscreen/Facebook/Voljenkailicvoljena
Voljenka Ilić

 - U šoku sam! Kakvo samoubistvo...Bila je vezana?! Taj ju je ubio sigurno! Jadna žena, mnogo je dobra bila. Čuo sam da se udala, pa razvela, pa da se nekako snašla tamo u Dominikani... Jao, u šoku sam i dalje. Katastrofa, stalno je jurila ljubav po svaku cenu, poslednje sto znam da je otišla tamo sa nekim našim čovekom. Čuo sam da je planirala da se ubije, taj čovek ju je psihički maltretirao i da je htela da pobegne. To je neki matorac iz Beograda. On se vratio za Srbiju, a nju je ostavio tamo. Ne znam, ne mogu da verujem da je u pitanju savršeno samoubistvo, kao da nije mogla da izdrži maltretiranje - rekao je Marinković za Republiku.

ATAImages/Antonio Ahel
Ivan Marinković

 

Podsetimo, prema navodima dominikanskih medija, Voljenkine noge bile vezane sivom trakom, kao i da je pronađen crno-plavi konopac za vežbanje na butini. Dva siva i dva plava tega bila su vezana za Voljenkinu glavu, pričvršćena selotejp trakom i crnim konopcem. Na glavi joj je bio i beli veo.

Osim toga, Voljenka je ostavila i srceparajuće pismo koje prati i fotografija preminule majke, kao i sveća, šest svetaca, plišani zec i Voljenkin pasoš. 

Po završetku istrage, veštaci će utvrditi da li je Voljenka izvršila samoubistvo ili je u pitanju zločin. Telo je poslato na autopsiju.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike