Ovako izgleda vila pokojne Voljenke Ilić! Pokazivala luksuz, ali nije bila srećna (FOTO)

16.07.2023

10:00

0

Često je na društvenim mrežama objavljivala fotografije

Ovako izgleda vila pokojne Voljenke Ilić! Pokazivala luksuz, ali nije bila srećna (FOTO)
Voljenka Ilić - Copyright Printscreen/Facebook/Voljenkailicvoljena

Bivša učesnica „Parova” Voljenka Ilić pronađena je mrtva u bazenu svoje rezidencije na Dominikanskoj Repulici. Bila je imućna, živela je u vili sa bazenom, imala je supruga koji je milioner, ali ipak njena kuma kaže da nije bila srećna

Na društvenim mrežama Voljenka je neretko pokazivala kako živi i tako otvorila vrata svoje vile i pokazala enterijer.

Kako se iz priloženog može videti, ispred njene vile nalazio se ogroman bazen okružen zelenilom, velika terasa, ali i dnevna soba ispunjena cvećem. 

Podsetimo, telo je poslato na obdukciju kako bi bio utvrđen pravi uzrok smrti, kao i da li je u pitanju samoubistvo ili ipak zločin. Prema pisanjima „Dominican Today” policija je zatekla beživotno telo Voljenke u bazenu, gde su joj noge bile vezane sivom trakom, a dva siva i dva plava tega bila su pričvršćena za njenu glavu, selotejp trakom i crnim konopcem. Na glavi joj je, kako navode, bio i beli veo.

Inače, njena sestra Valentina je otkrila da su se čule noć pred tragediju, ističući da ništa nije ukazivalo da će se ovo desiti. 

- Čule smo se to veče pre njene smrti. U stvari, kod nje je bilo jutro, a kod nas noć. Ništa nije ukazivalo na to, nije mi se žalila na neke tegobe niti bilo šta. Bile su kratke poruke u pitanju: „Šta radiš, šta ima, volim te, ljubim te” klasika za nas dve. Čula sam se sa njenim mužem, on se čovek raspada. Sa njim ne mogu ni da pričam, on ne može da progovori, a da ne počne da plače. Onda krenem i ja taj razgovor se tako završi.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike