Mučna ispovest pretučenog Srbina: Crnogorci su me napali s leđa, bili su drogirani

11.07.2023

09:46

0

Autor: 24sedam

Prvi udarac je bio s leđa, imam hematome po celoj glavi, ne znam zašto su me napali Crnogorci.

Mučna ispovest pretučenog Srbina: Crnogorci su me napali s leđa, bili su drogirani
Ilustracija - Copyright YouTube/RTCG

Srbin V. M. potvrdio je pretučen na šetalištu u Sutomoru. Zadobio je teške povrede. Ovo je pričao pretučenog mladića...

Sinoć su na šetalištu u Sutomoru dvojica nasilnika, kako se navodi, iz čista mira napali mladića iz Srbije i pretukli ga. Posijle prebijanja ubrzo su uhapšeni.

- Napali su me na šetalištu u Sutomoru dvojica, meni nepoznata, mlađa čoveka koji su bili vidno pod uticajem nekakvih stimulansa i očigledno agresivni. Video sam da se koškaju, kako međusobno, tako i sa prolaznicima. Videvši to, pokušao sam mirno da ih obiđem i nastavim svoju putanju, a pritom nismo imali nikakvu komunikaciju. Ali, osetio sam s leđa snažan udarac u glavu i tada su počeli da udaraju jako i nekontrolisano. Apsolutno bez ikakvog razloga.

- Nos je polomljen, brada mi je zašivena i imam hematome po celoj glavi. Osećam se loše i zaista ne mogu da shvatim zašto je ovo učinjeno. Po prirodi nisam konfliktan, naprotiv. Konobari iz obližnjeg kafića su mi pomogli dok nije stigla pomoć. Očevidaca je bilo mnogo, a sve se desilo u špicu između 20 i 21 čas.

- U jednom trenutku, agresivac je opsovao policajca. Većina stvari koje su pričali su bile nepovezane jer su sigurno bili pod uticajem neke droge.

Kako je navedeno na mrežama, nasilnici su bili besni jer su izbačeni iz nekog kafića, posle čega su pravili haos na ulici i pretukli V. M. On je prevezen kolima Hitne pomoći, a dvojica huligana odmah su uhapšena i odvedena.

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike