Tiktok report ubici: Otključane sve sajber veze Noe i krvnika

10.07.2023

20:00

0

Noa Milivojev slala Ognjenu Dabetiću slike kako putuje do kuće, kako i šta jede, da je išla da se farba i gde se nalazi

Tiktok report ubici: Otključane sve sajber veze Noe i krvnika
Ognjen Dabetić i Noa Milivojev i stan u kome se dogodio zločin - Copyright 24sedam/Mira Stojadinović/ Printscreen/Tik Tok

Ognjen Dabetić (33) osumnjičen je da je u stanu u centru Beograda zadavio tiktokerku Nou Milivojev (18), a potom raskomadao njeno telo i delove stavio u kiselinu. Uprkos tome što je Ognjen uhapšen, istražitelji su do zastrašujućih podataka došli nakon što su u njegovom telefonu i kompjuteru otkrili šta je on pretraživao na internetu. Otključan je, u međuvremenu, i Noin mobilni telefon i otkrivene su fotografije koje je slala svom krvniku.

Noa i Ognjen imali su imali vrlo problematičnu vezu, punu burnih svađa i okršaja, što je izjavila i njena cimerka Marijai, ali to Nou nikako nije odvratilo od odnosa sa Ognjenom. Svakodnevno mu je slala fotografije na kojima se jasno može videti da je Noa podnosila izveštaj Ognjenu za svaki korak. Ona mu je slala slike kako putuje do kuće, kako i šta jede, da je išla da se farba i generalno gde se nalazi.

TikTok_noa.diva N O A
Noa Milivojev

Istražitelji su otkrili i da je Dabetić na Guglu tražio "Koji je najbolji način za odlaganje tela", "Šta se dešava kada delove tela stavite u amonijak", "Možete li biti optuženi za ubistvo bez leša?", "Koliko dugo treba vremena da telo počne da se oseća?", "Deset načina za odlaganje leša", "Može li se utvrditi čiji je leš na delimičnim ostacima?", "Koliko je potrebno telu da se raspadne".

Ognjen se tereti da je u periodu od 17. juna do 6. jula, u stanu u kojem prijavljeno stanuje u centru Beograda, na svirep i podmukao način ubio Nou Milivojev.

Oni su se prvo posvađali u stanu, nakon čega je osumnjičeni produžnim kablom udavio Nou, a zatim je isekao na više delova. Kako se navodi u saopštenju tužilaštva, potom je te ostatke tela rasporedio u veću PVC kutiju, manje bure, jedan manji balon za vodu i jednu PVC kantu, u koju je nakon toga sipao kiselinu, kako bi uništio tragove ubistva.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike