Član "zemunskog klana" izgovorio sudbonosno "da": Sretko Kalinić po drugi put stao na ludi kamen

03.07.2023

23:58

0

Kako pišu beogradski mediji, venčanje je slikao službeni fotograf KPZ "Zabela"

Član "zemunskog klana" izgovorio sudbonosno "da": Sretko Kalinić po drugi put stao na ludi kamen
Sretko Kalinić - Copyright Tanjug

Član "zemunskog klana" Sretko Kalinić (49) rekao je danas sudbonosno "da" mladoj Beograđanki J. M. (27), koja je odlučila da zadrži svoje prezime. Venčanje je održano u takozvanoj kući ljubavi, a Kaliniću je ovo drugi brak.

Par se venčao u KPZ "Zabela" u Požarevcu, u prisustvu gradskog matičara i kumova, ali pod budnim okom stražara Sedmog paviljona u kojem Kalinić izdržava kaznu od 40 godina zatvora.

Kako pišu beogradski mediji, venčanje je slikao službeni fotograf KPZ "Zabela", a mladenci su posle ceremonije dobili pravo na ljubavnu sobu. 

24sedam/Goran Sivački
 

Kalinić je za kuma odabrao Nenada Bujoševića Ramba (53), bivšeg pripadnika JSO, koji je već 22 godine u samici jer je sud peti put odbio njegov zahtev za puštanje na uslovnu slobodu.

Mlada je došla u društvu svog druga koga je izabrala za kuma. Zatvorski stražari su diskretno držali celu ceremoniju na oku i brinuli da sve protekne u najboljem redu jer je Kalinić jedan od najbolje čuvanih zatvorenika u Sedmom paviljonu požarevačke „Zabele“, gde izdržava maksimalnu zatvorsku kaznu zbog zločina "zemunskog klana".

Sretko Kalinić je u telefonskom razgovoru za "Alo!" rekao da će javnost uskoro biti opširnije obaveštena o novom poglavlju u njegovom životu jer je već počeo da piše svoju autobiografiju.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Alo.rs

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike