Detalji zločina iz Novog Bečeja: Ovo je osumnjičeni za ubistvo i ubijena žena! Izbo je nožem, njeno telo pronađeno u kadi

19.06.2023

11:32

0

Autor: J. J.

Osumnjičeni je u noći između subote i nedelje pucao iz pištolja i pretukao suprugu

Detalji zločina iz Novog Bečeja: Ovo je osumnjičeni za ubistvo i ubijena žena! Izbo je nožem, njeno telo pronađeno u kadi
Copyright Printscreen/Facebook/S.M.

R. M. (39) iz sela Bočar kod Novog Bečeja, kako se sumnja, ubio je svoju suprugu Suzanu (41). Policija je nakon dojave komšija telo nesrećne žene pronašla u kadi, a osumnjičeni je ubrzo uhapšen.

Osumnjičeni je u noći između subote i nedelje pucao iz pištolja i pretukao Suzanu koja je pobegla kod komšinice tražeći utočište.

Nakon toga, molio ju je da se vrati kući, a kada je nesrećna Suzana na to konačno pristala u ranim jutarnjim satima, Robert joj je navodno naneo povrede nožem, od kojih je preminula.

- Negde oko 4 sata jutros neko je pucao iz vatrenog oružja, čuli smo pucnje. Prilično smo se uznemirili. Neko je pozvao policiju, ne znamo ko. Kada su stigli na lice mesta, žena nije davala znake života - rekla je meštanka ove novobečejske opštine.

Osumnjičeni već bio u zatvoru

Kako je meštanka potvrdila za medije, R.M. je zrenjaninska policija privela, kao i da je osumnjičeni ranije već imao problema sa zakonom, te da je nedavno izašao iz zatvora u Austriji gde je odležao tri godine, zbog posedovanja i distribucije narkotika.

Pretio policajcima

R. M.  je juče, kako se sumnja, oštrim predmetom usmrtio 41.godišnju nevenčanu suprugu, a u pretresu njegovog stana policija je pronašla automatsku pušku, četiri okvira i dva metka, kao i biljnu materiju za koju se sumnja da je marihuana i semenke za koje se sumnja da su indijska konoplja, saopštila je PU Zrenjanin.

R. M. se sumnjiči i da je prilikom hapšenja, držeći nož u ruci, pretio policajcima.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Zrenjaninu.

Bonus video

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike