Horor u Prištini! Devojčicu (11) žrtvu višestrukog silovanja u Centru za rehabilitaciju napastvovao maloletnik-štićenik

18.06.2023

13:51

0

Reč je o devojčici koja se nalazi u skloništu visokog obezbeđenja, a koju su prošle godine u Prištini silovala petorica muškaraca

Horor u Prištini! Devojčicu (11) žrtvu višestrukog silovanja u Centru za rehabilitaciju napastvovao maloletnik-štićenik
Copyright Tanjug/Miloš Milivojević

Ženska mreža Kosova ukazala je na skandalozan slučaj koji se dogodio u Centru za rehabilitaciju gde je silovana devojčica (11), koja je prošle godine već doživela višestruko silovanje u Prištini.

Kako prenosi Indeks onlajn, reč je o devojčici koja se nalazi u skloništu visokog obezbeđenja, koju su prošle godine u Prištini silovala petorica muškaraca.

- Mreža kosovskih žena izražava duboku zabrinutost zbog institucionalnog neuspeha da zaštiti žrtve rodno zasnovanog nasilja u prostorijama ovog skloništa. Silovanje 11-godišnje devojčice u skloništu visoke bezbednosti jasno pokazuje institucionalni neuspeh i zanemarivanje. Pored očiglednog neuspeha rehabilitacije žrtava rodno zasnovanog nasilja, institucija tereti žrtve za krivična dela i ponavljanje traumatizacije - navodi iz Mreže kosovskih žena.

Kako navodi Mreža kosovskih žena, nju je u skloništu silovao maloletnik koji se takođe nalazio tu zbog zaštite.

Printskrin/youtube/ Kosovo Online
 

Podsetimo, zbog ovog zverstva uhapšeno je više osoba u vezi sa sumnjom za trgovinu maloletnom osobom koja je pretrpela višestruko silovanje.

Devojčica je tog kobnog dana bila u parku u Prištini, kada joj je prišao E.R. (26) i rekao da mu se dopada.

Stavio joj je ruku na usta, kako bi ćutala. Tu je bio i njegov mlađi brat. Skinuli su devojčicu, a E.R. je prvi silovao. Brutalno iživljavanje nastavio je njegov mlađi brat G.R. Međutim, ni to im nije bilo dovoljno, pa su se pridružila trojica prijatelja i silovali je jedan po jedan, a iživljavanje je trajalo sedam sati.

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike