Negira da je silovao i udarao nevenčanu suprugu i bebu: Saslušan osumnjičeni za jezivo porodično nasilje na Zvezdari

04.06.2023

15:00

0

Autor: Mi. S.

Vukašin M. (26) osumnjičen za krivična dela silovanja i nasilja u porodici

Negira da je silovao i udarao nevenčanu suprugu i bebu: Saslušan osumnjičeni za jezivo porodično nasilje na Zvezdari
Vukašin M. - Copyright Foto: Printskrin/Instagram

U Višem javnom tužilaštvu u Beogradu danas je saslušan Vukašin M. (26) osumnjičen za silovanje vanbračne supruge i prebijanje njihovog zajedničkog šestomesečnog sina. On je osumnjičen za dva krivična dela silovanje i nasilje u porodici.

Vukašin M. je na saslušanju negirao krivična dela za koja se tereti i izneo svoju odbranu. Posle saslušanja tužilaštvo je predložilo sudiji za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu da Vukašinu M. odredi pritvor da ne bi uticao na svedoke i da ne bi u kratkom vremenskom periodu ponovio krivično delo.

Naredba o sprovodjenju istrage protiv Vukašina M. doneta je zbog sumnje da je 1. juna oko 21 čas upotrebom sile i pretnjom silovao svoju vanbračnu suprugu, dok je ona plakala i trpela jake bolove. Zapretio joj je da će je ubiti ukoliko pozove policiju, usled čega se ona dodatno uplašila za svoju i bezbednost njihovog zajedničkog deteta, saopštilo je Više tužilaštvo u Beogradu.

Sumnja se takođe i da je Vukašin M. u prethonih nekoliko dana, u vreme kada detetova majka nije bila prisutna, zlostavljao njihovog šestomesečnog sina, zadajući mu udarce po glavi i telu, usled čega je dete zadobilo više telesnih povreda.

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike