Stravični detalji silovanja devojčice u Prištini! Sve se odigralo u parku, među osumnjičenima i braća maloletnici

30.08.2022

07:25

3

Autor: J. S. J.

Ekrem Redžepi (26 godina) se inače, pojavljuje se u bazi podataka kosovske policije kao osumnjičeni za slična krivična dela i za druga krivična dela

Stravični detalji silovanja devojčice u Prištini! Sve se odigralo u parku, među osumnjičenima i braća maloletnici
Copyright Profimedia

Kosovska policija privela je ukupno četiri osobe osumnjičene za silovanje maloletnice u Prištine, dok je peta identifikovana i za njom se traga, prenosi Gazeta Ekspres.

Po nalogu državnog tužioca, dvojici maloletnih osumnjičenih je određeno zadržavanje do 24 časa.

-Po nalogu državnog tužioca privedena su još dva lica koja učestvuju u ovom slučaju (maloletnici). Istima je određeno zadržavanje od 24 sata - rekla je Ulaj za "Ekspres."

Ekrem Redžepi (26 godina), osumnjičen za silovanje 11-godišnje devojčice, je punoletan,dok su njegov brat i druga dvojica maloletni. Za petom osobom se traga, a njegova kuća je pretresena. 

Ekrem Redžepi (26 godina) se inače, pojavljuje se u bazi podataka kosovske policije kao osumnjičeni za slična krivična dela i za druga krivična dela.

Gazeta Ekspres saznaje da je 26-godišnjak na ročištu za određivanje pritvora odlučio da se brani ćutanjem, dok je sud maloletnoj braći u ponedeljak odredio jednomesečni pritvor.

Profimedia
 

 

 

Tužilaštvo u zahtevu za određivanje pritvora 26-godišnjaku opisuje kako je došlo do silovanja maloletnice.

-Dok je maloletnica bila u parku, prišla su joj tri lica, gde su počeli da je maltretiraju verbalno. Oštećena je nastavila  da hoda, ali je onda jedan od osumnjičenih počeo da je dodiruje. 

-Tada su, prema rečima oštećene, isti nastavili da je prate i jedan od njih ju je povukao iza ćoška gde su počeli da je skidaju. Kada je žrtva počela da vrišti, pokrili su joj usta i silovali je.  Oštećena je izjavila da nakon što bi jedan prekinuo, drugi bi nastavljao. " To sve stoji u opisu slučaja koji je sačinilo tužilaštvo. 

Potom je, prema njenim rečima, stiglo „pikap” vozilo sa dve osobe koje su sedele pozadi. Ona je navela da ju je na seksulani odnos primorao i vozač automobila.

Sve je otkriveno pošto je devojčicina majka zajedno sa ćerkom prijavila policiji užas koji je dete doživljavalo nekoliko sati.

Na osnovu svedočenja žrtvine majke, devojčica je napustila kuću u subotu uveče.

Bila je šokirana kada je posle ponoći devojčica pronađena i u lošem emotivnom stanju i priznala šta joj se dogodilo. 

 

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike