Potvrđena optužnica protiv Uroša Pašajlića: Ćerku (8) držao zatočenu u jezivim uslovima, devojčica nađena u kadi!

08.06.2023

15:18

0

Autor: Mi. S.

Uroš Pašajlić tereti se za nasilje nad maloletnom ćerkom L. P., kao i nad partnerkom I. L.

Potvrđena optužnica protiv Uroša Pašajlića: Ćerku (8) držao zatočenu u jezivim uslovima, devojčica nađena u kadi!
Uroš Pašajlić - Copyright Facebook/Facebook/Urosh Pixabay

Prvi osnovni sud u Beogradu potvrdio je optužnicu protiv Uroša Pašajlića, koji je ćerku (8) držao zatočenu u stanu, izgladnelu i u neljudskim uslovima. On je optužen za nasilje u porodici, zlostavljanje i mučenje svoje maloletne ćerke Lane P. na beogradskoj Zvezdari.

Kako je ranije saopšteno iz Prvog osnovnog javnog tužilaštva, optužnicom koja je podneta okrivljenom Urošu Pašajliću je stavljeno na teret da je tokom prošle godine do 24 marta ove godine bezobzirnim ponašanjem ugrožavao telesni integritet i duševno stanje svoje ćerke, maloletne Lane P. On se tereti i za nasilje nad svojom partnerkom I. L. tako što je u kontinuitetu zastrašivao, pretio joj, vređao je i držao zatvorenom.

U toku istrage tužilaštvo je u svojstvu svedoka ispitalo emotivnu partnerku okrivljenog, njegovu bivšu suprugu, kao i policijsku službenicu PS Palilula koja je prilikom intervencije po nalogu tužilaštva pronašla devojčicu u kupatilu stana, te je naloženo neuropsihijatrijsko veštačenje iz čijeg nalaza proizlazi da je okrivljeni bio uračunljiv u vreme izvršenja krivičnog dela, da je sposoban da učestvuje u krivičnom postupku, kao i da je zavistan od upotrebe opojnih droga i od upotrebe alkohola.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike