"O njoj brine veliki tim lekara": Poznato stanje devojčice koju je otac držao kao roba u Mirijevu

21.04.2023

17:35

0

Malena Lana (8), koju je otac Uroš Pašajlić pet godina držao zarobljenu u stanu u naselju Mirijevo, i dalje se nalazi na dečjoj klinici Tiršova

"O njoj brine veliki tim lekara": Poznato stanje devojčice koju je otac držao kao roba u Mirijevu
Uroš Pašajlić - Copyright Facebook/Facebook/Urosh Pixabay

Malena Lana (8), koju je otac Uroš Pašajlić pet godina držao zarobljenu u stanu u naselju Mirijevo, i dalje se nalazi na dečjoj klinici Tiršova. Kako otkrivaju u ovoj ustanovi, o njoj brine veliki tim lekara.

- Devojčica je stabilno i sve je bolje. Lekari su optimistični i daju sve od sebe da se potpuno oporavi i nadaju se da će biti tako - kažu u Tiršovoj.

Podsetimo, nesrećna devojčica zatečena je jedva živa i neuhranjena, u kadi u zaključanom kupatilu, a oko nje su bili buđavi ostaci hrane i razbacane stare stvari

Policajka ju je pronašla nakon prijave Pašajlićeve partnerke, koja je takođe trpela nasilje, ali uspela da pobegne iz stana. Policajka je nakon toga opisala sa kakvim užasom se srela dok je ulazila u stan, piše Telegraf.

Facebook/Facebook/Urosh
 

Prema nezvaničnim saznanjima, ona je rekla: "Bilo je mračno. A kada smo ušli u kupatilo iz kade je izvirila devojčica, bila je jako mršava, jedva je sedela".

Inače, danas je u Prvom osnovnom tužilaštvu saslušana N. T. majka male Lane. Prema nezvaničnim saznanjima, N. T. je rekla da nije viđala ćerku Lanu, jer je Uroš stalno to izbegavao i tvrdio joj je da dete ima sve što joj treba za život.

Uroš Pašajlić (38) je svoju ćerku Lanu (8) poslednjih pet godina držao zarobljenu u stanu u naselju Mirijevo, a on je živeo kod svoje partnerke u Krnjači koja, kako je navodno navela, nije znala da on drži svoje dete u takvim uslovima, jer joj je govorio da o Lani brine strina.

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike