Incident u Specijalnom sudu: Majka vođe "Anti-Roma" pokušala da unese sinu metke na suđenje!

30.05.2023

13:14

0

Autor: Mi. S.

M. M., majka Lazara Marinkovića Lucifera, uhvaćena sa sedam metaka prilikom ulaska u zgradu suda

Incident u Specijalnom sudu: Majka vođe "Anti-Roma" pokušala da unese sinu metke na suđenje!
Ilustracija - Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović/stuffwithkids from Pixabay

M. M., majka Lazara Marinkovića zvanog Lucifer, vođe grupe koja se krila iza navijača "Anti-Romi", kako saznajemo, uhvaćena je 25. maja na ulazu u zgradu Specijalnog suda u Beogradu sa sedam metaka. Anti-Romi su uhapšeni 29. marta prošle godine, zbog sumnje da su prodavali drogu na poznatim beogradskim splavovima, a dovodili su se u vezu sa grupom Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, ali toga nema u optužnici Tužilaštva za organizovani kriminal.

Žena je, kako nezvanično saznajemo, sa mecima uhvaćena prilikom ulaska u zgradu Specijalnog suda na suđenje svom sinu i njegovim saradnicima koje je održano tog dana.

Printscreen/MUP
Hapšenje "Anti-Roma" na Karaburmi

Policija je majku Marinkovića odmah po pronalasku metaka uhapsila, ali je dežurni zamenik višeg javnog tužioca odlučio da se protiv nje podnese krivična prijava, pa je M. M. puštena na slobodu.

Navijačka grupa Partizana Anti-Romi, svoju bazu ima u beogradskom naselju Karaburma već nekoliko decenija. Nekada su blisko sarađivali sa “Alkatrazom”, čije su vođe takođe iz tog kraja. Kad je Veljko Belivuk sa svojim "Principima" preuzep tribinu dve grupe sa Karaburme su se razišle, pa su se navijači "Anti-Roma" spojili sa "Principima". 

Posle hapšenja Belivukovog klana navodno je upravo grupa sa Karaburme preuzela njihove poslove obezbeđenja po beogradskim klubovima i splavovima. Zajedno sa tim preuzeli su i poslove sa drogom.

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike