Pretučeni navijač Partizana priključen na respirator: U tuči "grobara" i "delija" povređen i njegov brat koji ima samo 13 godina!

24.03.2023

10:50

0

Autor: Lj.K.

Do masvone tuče došlo je u sredu uveče u Gandijevoj ulici na Novom Beogradu

Pretučeni navijač Partizana priključen na respirator: U tuči "grobara" i "delija" povređen i njegov brat koji ima samo 13 godina!
Obračun navijača Ilustracija - Copyright MN Press

Nikola Ž. (22) navijač Partizana koji je pre dve noći u masovnoj tuči na Novom Beogradu zadobio povrede glave i dalje se nalazi u teškom stanju i priključen je na respirator.

O ovom krvavom obračunu "grobara" i "delija" u bloku 63 povređen je i Nikolin mlađi brat V. Ž. koji ima samo 13 godina! Kako se saznaje, on je naveo da su ih napali navijači Zvezde, da su imali crveno-bele maske i da su došli iz Surčina i Zemuna.

Do masvone tuče došlo je u sredu uveče u Gandijevoj ulici na Novom Beogradu, kada su navijači Zvezde napravili sačekušu navijačima Partizana. Navijači Partizana bili su na košarkaškom terenu kada su sa motkama uletele "delije".

Nikoli je glava smrskana drvenim palicama.

Na licu mesta zatečeni su sa povredama V. Ž (13), M. B. (16), O. K.(17), N. P. (30), Nikola Ž.(22) i L. N. (15).

Policija je naknadno uhapsila još 12 osoba među kojima je i petoro maloletnika, a u toku je potraga za još nekoliko osoba koje su umešane u tuču.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike