24sedam u Zrenjaninu: Devojčica (14) u školi pokušala da ubije vršnjakinju, učenicu spasao lančić oko vrata! (FOTO/VIDEO)

15.05.2023

15:31

0

Povređena devojčica je u pratnji roditelja puštena kuci, a još nije poznato da li ju je učenica ubola nožem ili šestarom

24sedam u Zrenjaninu: Devojčica (14) u školi pokušala da ubije vršnjakinju, učenicu spasao lančić oko vrata! (FOTO/VIDEO)
Policija ispred OŠ "2. oktobar" u Zrenjaninu - Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović

U Osnovnoj školi "2. oktobar" u Zrenjaninu, u 10.40 časova, u prvoj smeni na odmoru učenica (14) izbora je drugu devojčicu (14) oštrim predmetom u toaletu škole i nanela joj površinski povredu.

Ispred škole je policija i ne dozvoljava ulazak u dvorište, a kako saznajemo, nakon incidenta je došlo nekoliko policijskih patrola.

 

 

Povređena devojčica je u pratnji roditelja puštena kuci, a još nije poznato da li ju je učenica ubola nožem ili šestarom.

U momentu kada se dogodio incident, neki đaci su vrištali i zavladala je panika među školarcima.

Za sada zvanično nije poznato da li je u vreme napada u prvoj smeni školu obezbeđivala policija, a kako 24sedam nezvanično saznaje, školu su u vreme incidenta obezbeđivala dvojica policajaca.

Posle incidenta nastava je bila obustavljena, da bi đaci koji danas idu u drugu smenu nastavili normalno sa nastavnom.

Devojčica je oštar predmet drugoj učenici htela svom silinom da zartije u vrat, ali srećom, lančić oko vrata sprečio je da dođe do dubokog ubadanja i teške povrede.

Direktorka škole odbila je da,da izjavu o ovom incidentu.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike