"Neka te anđeli čuvaju, jer i ti si bio anđeo na zemlji": Prijatelji se opraštaju od mladića koji je poginuo na motoru kod Žitišta

14.05.2023

23:26

0

Autor: Mi. S.

"Brate, nije trebalo ovako da bude, imao si planove, život je bio pred tobom", pored ostalog je napisao prijatelj E. B.

"Neka te anđeli čuvaju, jer i ti si bio anđeo na zemlji": Prijatelji se opraštaju od mladića koji je poginuo na motoru kod Žitišta
Ilustracija - Copyright RINA

E.B. (24) iz Srpskog Itebeja kod Žitišta poginuo je juče u saobraćajnoj nesreći kada je na njegov motocikl naleteo automobil. Devojka (17) koja je bila s njim na motoru je teško povređena i smeštena je u Klinički centar Vojvodina u Novom Sadu i lekari se bore za njen život.

Nesreća se dogodila sinoć oko 21.30 sati između mesta Žitište i Torak kada je autombil marke "škoda" naleteo na motocikl "kavasaki". Vozač automobila B. B. je uhapšen.

Jedan od prijatelja stradalog E.B. oprostio se od njega na društvenim mrežama rečima Stefana Simića:

"Kada nam odlazi neko drag, ne boli smrt, već boli sve ono što ide posle. Boli praznina koja nikada neće biti popunjena. Boli nemogućnost da još nešto uradimo za njega. Bole reči koje nismo rekli, a mogli smo. Bole suze. Bole uspomene. Bole ćutanja... Boli to što znamo da nikada više nećemo biti zajedno, što nećemo da ga vidimo i što neće da nam se javi. Boli to što će svuda da nam fali i što će uvek biti taj neko koji nedostaje".

Potom je prijatelj dodao:

"Brate, nije trebalo ovako da bude, imao si planove, život je bio pred tobom, tek si počeo da živiš život punim plućima. Neka te anđeli čuvaju, jer i ti si bio anđeo na zemlji. Nek ti je laka crna zemlja i nek su ti čisti putevi nebeski. Porodici najiskrenije saučešće. Poslednje zbogom, brate moj".

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike