Dečak koji je ranjen kod Zrenjanina u kritičnom stanju: Hitno operisan i smešten u šok sobu

14.05.2023

18:59

0

Milorad je prema još uvek nezvaničnim podacima, zadobio više ubodnih rana nožem u predelu grudi i ima ozbiljne povrede unutrašnjih organa

Dečak koji je ranjen kod Zrenjanina u kritičnom stanju: Hitno operisan i smešten u šok sobu
Ilustracija - Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović

Nakon operacije u zrenjaninskoj Bolnici, M.S, sedmanaestogodišnji mladić iz Radojeva u opštini Nova Crnja, na kojeg je nožem nasrnuo četiri godine mlađi drugar A.L, nalazi se u šok sobi i kako lekari kažu, u vrlo teškom i po život kritičnom stanju.

Milorad je naime, prema još uvek nezvaničnim podacima, zadobio više ubodnih rana nožem u predelu grudi i ima ozbiljne povrede unutrašnjih organa, a lekari se bore za njegov život.

Podsetimo, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Zrenjaninu uhapsili su i odredili meru zadržavanja do 48 časova K. L. (31) iz okoline Nove Crnje, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo zapuštanje i zlostavljanje maloletnog lica.

Postoji osnovana sumnja da je njegov trinaestogodišnji sin noćas u naseljenom mestu u okolini Nove Crnje, sekirom i nožem ranio pedesetsedmogodišnju ženu i njenog sedamnaestogodišnjeg sina, nanevši im teške telesne povrede opasne po život.

Bonus video:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Novosti

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike