Privođenje po Interpolovoj poternici zbog šverca droge: Dražen Milović uhapšen u Moskvi, povezan sa "kavačkim klanom"? (FOTO)

15.05.2023

09:50

0

"Trenutno se rešava pitanje njegovog izručenja inicijatoru potrage“, navodi se u saopštenju

Privođenje po Interpolovoj poternici zbog šverca droge: Dražen Milović uhapšen u Moskvi, povezan sa "kavačkim klanom"? (FOTO)
Copyright Profimedia

Crnogorski državljanin Dražen Milović (36), za kojim je bila raspisana poternica Interpola, uhapšen je u Moskvi zbog šverca droge, prenosi portal RTCG.

Podseća se da je Dražen Milović u martu pomenut kao rođak Ljuba Milovića, odbeglog policajca koji je optužen od Specijalnog državnog tužilaštva Crne Gore zbog veza sa Radojem Zvicerom i tzv. kavačkim kriminalnim klanom.

МВД России
Dražen Milović uhapšen u Moskvi

"U Moskvi su službenici NCB Interpola Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije i Glavne uprave za krivične istrage Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije lišili slobode 36-godišnjeg državljanina Crne Gore Milović Dražena. Okrivljeni je stavljen na međunarodnu poternicu na inicijativu organa za sprovođenje zakona Crne Gore u martu 2023. godine, kao član organizovane grupe“, saopšteno je agenciji Tass iz pres-centra ruskog Ministarstva policije.

Profimedia
Dražen Milović uhapšen u Moskvi

Napominju da je u decembru 2019. godine na području opštine Nikšić traženi muškarac nezakonito nabavio kokain radi prodaje, a zatim preusmerio kokain u Bosnu i Hercegovinu.

"Trenutno se rešava pitanje njegovog izručenja inicijatoru potrage“, navodi se u saopštenju ruskoj agenciji.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike