Uhapšena učenica koja je kuhinjskim nožem povredila učenika i nastavnicu! (FOTO)

04.05.2023

16:00

0

Incident se dogodio u OŠ "Ruđer Bošković"

Uhapšena učenica koja je kuhinjskim nožem povredila učenika i nastavnicu! (FOTO)
Copyright Tanjug/Tara Radovanović

Učenica (16) koja je pohađala školu Ruđer Bošković uhapšena je odmah nakon prijave da je nožem povredila drugara (15) iz te škole i nastavnicu (43).

Kako nam je rekla jedna majka, pomahnitalu učenicu savladali su na licu mesta, a u pitanju je bivša učenica škole koja je iz iste izbačena.

U toku je uviđaj, a na prilazu školi "Ruđer Bošković" stvorila se gužva. Kako prenosi reporter 24sedam, sva deca su u školi i ne smeju da je napuste dok ne dođu roditelji po njih.

Nekoliko prisutnih roditelja tvrde da im niko nije javio za incident, već su za isti čuli iz medija. Ističu kako ih je razbesnelo to što su upravo a ovaj način saznali za nemili događaj.

Čak su predložili i hitan roditeljski sastanak na kome će zahtevati da se pojača obezbeđenje.

Čini se da su roditelji više uplašeni nego deca. Jedan dečak koji je izašao iz škole rekao nam je da su svi dobro i da se nisu uplašili.

Ovo je jedan od četiri incidenta koja su se danas dogodila u osnovnim školama, samo dan nakog jezivog masakra koji je počinio juče maloletni K.K.. On je juče upao u školu i ubio osmoro dece i domara škole i povredio sedmoro ljudi.

Bonus video:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike