Uznemirujući audio-snimak masakra u školi na Vračaru: Molim vas, pomagajte, neko je ušao sa pištoljem! (AUDIO)

03.05.2023

21:38

0

"Sedite, sedite", kaže učiteljica deci koja su počela da se smeju kada su se čuli prvi pucnji misleći da su verovatno petarde u pitanju

Uznemirujući audio-snimak masakra u školi na Vračaru: Molim vas, pomagajte, neko je ušao sa pištoljem! (AUDIO)
Copyright TANJUG/VLADIMIR ŠPORČIĆ

Na društvenim mrežama pojavio se audio-snimak pucnjave u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru gde je K. K. (13) ubio osmoro učenika i portira škole, a šestoro đaka i nastavnicu ranio.

Na snimku za koji nemamo zvaničnu potvrdu da je autentičan, ali za koji smo dobili potvrdu od roditelja da je navodno zaista zabeležen u trenutku masakra, i to da je snimalo dete iz susedne učionice, čuju se pucnji i vriska dece.

"Sedite, sedite", kaže učiteljica deci koja su počela da se smeju kada su se čuli prvi pucnji misleći da su verovatno petarde u pitanju.

Ubrzo potom čuli su se uzvici dece iz hodnika koja vrište i traže pomoć.

Pucnji su nastavili da se čuju, a glas dece koja mole za pomoć postao je sve jači i bliži učionici u kojoj su se nalazila deca.

"Molim vas, pomagajte", čuje se na snimku glas devojčice iz hodnika.

Podsetimo, u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" K. K. izvršio je masakr, tom prilikom je pronađeno čak 57 čaura, šesdt metaka, četiri okvira od po još 18 metaka.

Nakon masovnog ubistva, trinaestogodišnji dečak se mirno predao policiji uz komentar da je sve to uradio zato što je psihopata.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike