Novi detalji stravičnog ubistva u Pančevu: Izbo komšinicu nasmrt zbog investitora, išao krvav po ulici i nasrnuo na još jednu ženu

22.04.2023

18:36 >> 20:30

0

Osumnjičeni je uhapšen odmah nakon izvršenja zločina i određeno mu je zadržavanje do 48 sati

Novi detalji stravičnog ubistva u Pančevu: Izbo komšinicu nasmrt zbog investitora, išao krvav po ulici i nasrnuo na još jednu ženu
Ilustracija - Copyright 24sedam/Mirjana Stojadinović

U pančevačkom naselju Margita danas je došlo do teškog ubistva kada je muškarac D.D. (64) usmrtio nožem staricu S.J. (77) zbog komšijskih razmirica.

Kako nezvanično saznajemo, komšija do svađe je došlo zbog spora oko investitora.

- On je došao do njene kuće nožem, napao je, krvav išao ulicom, hteo da napadne još jednu ženu ali je pobegla - rekao nam je očevidac zločina.

Uhapšen osumnjičen

Osumnjičeni je uhapšen odmah nakon izvršenja zločina i određeno mu je zadržavanje do 48 sati.

O zločinu se oglasilo i Više javno tuzilaštvo u Pančevu.

Profimedia
 

- U kući u Ulice Dragutine Ilkića Birte pronađeno je telo J.S. iz Pančeva. Lice D.D. iz Pančeva je uhapšen zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo tako što je istog dana u prepodnevnim časovima lišio života pokojnu J.S. upotrebom noža. Po nalogu ovog tužilaštva određeno je zadržavanje prema D.D. u trajanju do 48 časova, u kojem roku će biti sproveden na saslušanje u Više javno tužilaštvo u Pančevu. Dežurna zamenica javnog tužioca je izašla na mesto događaja radi obavljanja uviđaja, naredila je sudsko-medicinsku obdukciju beživotnog tela i preduzela je druge radnje radi prikupljanja dokaza - navode iz Tužilaštva.

Drugo ubistvo za 24 sata

Podsetimo, ovo je drugo ubistvo koje se tokom protekla 24 sata dogodilo u Srbiji. Saša I. (46) iz Leskovca, zvani Kapetan uhapšen je zbog sumnje da je sinoć svirepo ubio svoju emotivnu partnerku Gordanu D. (56).

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike