"Saši ovo nije prvi zločin, odležao je 10 godina zbog ubistva, pio je i maltretirao Gocu": Novi detalji zločina kod Leskovca

22.04.2023

13:45

0

Autor: J.N.

Kapetan, kako ga zovu u ovom kraju, odležao je više od 10 godina zbog ubistva čoveka na granici BiH i Hrvatske, a kasnije je ležao i zbog droge, koju je kako se pričalo po kraju i sam konzumirao, pričaju komšije

"Saši ovo nije prvi zločin, odležao je 10 godina zbog ubistva, pio je i maltretirao Gocu": Novi detalji zločina kod Leskovca
Copyright Printscreen/Youtube/Leskovac odozgo

Saši I. (46) iz Leskovca, koji je uhapšen zbog sumnje da je ubio nevenčanu suprugu Gordanu D. (56), ovo nije prvo ubistvo, kažu meštani Leskovca.

Kapetan, kako ga zovu u ovom kraju, odležao je više od 10 godina zbog ubistva čoveka na granici BiH i Hrvatske, a kasnije je ležao i zbog droge, koju je kako se pričalo po kraju i sam konzumirao, prenosi Blic.

- Saša se pre nekih šest godina vratio u kraj i od tada je tu, ali se dešava da ga ne vidimo i po nekoliko meseci, ko zna gde bude i šta radi. Niko ne zna čime se bavi, a mislimo da ga je izdržavala Gordana jer je ona bila čistačica. Ona je našla posao da pomažu bolesnom komšiji, pa je čistila i kuvala, dok je on povremeno radio neke poslove kad ga ona zamoli - pričaju komšije.

Kako navode komšije ovog para, oni su se često svađali i godinama nisu mogli da nađu zajednički jezik.

- Bolje da su se rastali, Saša je bio problematičan, pio je i nije dozvoljavao Gordani da diše. Ona je bila dobra, povučena žena i kao da nije mogla da pobegne od njega - kaže meštanin i dodaje da je strašno što je opet još jedna žena stradala od nasilnika.

Komšija u čijoj se kući desio zločin u šoku

Zločin se dogodio u kući Zorana S., kod kojeg je Gordana povremeno čistila kuću i vodila računa o Zoranu, jer je bolestan čovek. On je sinoć na kratko otišao do toaleta, posle čega je zatekao stravičan prizor.

Kako pričaju komšije, još uvek je u šoku, kažu da je bio u bunilu, nije znao šta ga je snašlo.

Podsetimo, zločin se dogodio sinoć, u blizini Leskovca u kući u kojoj su žrtva i osumnjičeni pomagali gazdi koji je teško bolestan. Osumnjičeni Saša I. je nakon svađe uzeo kuhinjski nož i bezbroj puta ubo žrtvu po celom telu.

Nakon zločina pozvao je policiju i prijavio se, a nesrećna žena je podlegla povredama.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike