"On je bio problematičan, pola života proveo u zatvoru. Kažu da su čistili krv 3 sata": Detalji nezapamćenog zločina kod Leskovca

22.04.2023

12:36

0

Autor: J.N.

Saša I., koji je ubio nevenčanu suprugu, bio je problematičan, pričaju komšije. On je, po njihovim pričama, "pola života proveo u zatvoru"

"On je bio problematičan, pola života proveo u zatvoru. Kažu da su čistili krv 3 sata": Detalji nezapamćenog zločina kod Leskovca
Ilustracija - Copyright Tanjug/Siniša Kupinović

Žitelji Jarsenova, sela kod Leskovca gde je žena ubijena na večeri kod porodičnog prijatelja, šokirani su!

Pričaji da je Saša I. (46) koji je nasmrt izbo svoju partnerku Gordanu D. (56) poznat kao problematičan, a pola života je proveo u zatvoru.

- Sinoć kad je projurila Hitna pomoć i policija, to se sve zatreslo, odmah smo čuli šta se desilo, komšija je dojurio i rekao: "Kapetan je ubio Gocu"! Ne mogu da verujem, ona je bila veoma dobra i fina žena - priča jedna komšinica Jarsenova.

Kako pričaju komšije Saša je poznat u selu kao Kapetan, a više vremena je proveo u zatvoru, nego na slobodi.

- On i pije stalno, non-stop je pijan. Zabavljao se sa Gordanom nekoliko godina, ona rodom nije odavde, iz okoline Beograda je. A on nema nikoga, ceo život je problematičan. Jadna žena, mnogo sam se potresla. Rekli su da su čistili krv tri sata, svi su se šokirali kad su videli šta je napravio - ispričala je meštanka Jarsenova, prenosi Blic.

Sve se odigralo u kući Zorana S., kod kojeg je Gordana povremeno čistila kuću i vodila računa o Zoranu, jer je bolestan čovek.

- Zoran je električar, veoma vredan. Teško je bolestan, ima srčanih problema. Zbog toga mu je porodica našla ženu koja će da mu pospremi kuću i da vodi računa o njemu. Sinoć je eto bio i Kapetan. Zoran je otišao u toalet, kad se vratio imao je i šta da vidi! On je čovek još uvek u šoku, kažu da je bio u bunilu, nije znao šta ga je snašlo - ispričala je jedna poznanica čoveka u čijoj kući se dogodilo ubistvo.

"Gordana je bila vredna i kulturna žena"

Kako pričaju žitelji ovog mesta na Babičkoj gori, Gordana je bila veoma kulturna i vredna žena. Uvek prijatna, nasmejana i spremna da pomogne, kažu njene komšije.

Ipak, šta je prethodilo ubistvu ne znaju, ali ističu da je Saša zvani Kapetan više u zatvoru, nego na slobodi.

- Nekad ga ima, nekad ga nema. Vidim ga jedan period i onda opet nestane, pa čujem da je bio u zatvoru. Zbog droge, prodavao je valjda, ko će ga znati - prokomentarisala je jedna komšinica.

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike