Andreu u stanu nasmrt pretukao partner, Sanju na ulici upucao bivši: Za tri nedelje ubijene dve majke od kojih je jedna imala petoro dece!

30.03.2023

08:00

0

Deset žena ubijeno je od početka godine u Srbiji

Andreu u stanu nasmrt pretukao partner, Sanju na ulici upucao bivši: Za tri nedelje ubijene dve majke od kojih je jedna imala petoro dece!
Ubijena Sanja M. i osumnjičeni Miroslav M. (gore), Bojan M. osumnjičen za ubistvo Andree K. (dole) - Copyright Facebook/Bojan M./M.M./Sanja M./

Majka petoro dece, Andrea K. (35) pretučena je nasmrt u utorak u tri sata posle ponoći u Jagodini, u stanu svog emotivnog partnera Bojana M., koji je uhapšen zbog sumnje da je počinio zločin. Samo 24 dana pre, u Pirotu, Sanju M. (45), majku dvoje dece, ubio je bivši partner Miroslav M. na ulici, nakon dužeg perioda proganjanja.

Andrea je deseta ubijena žena u Srbiji od početka godine.

Pretučena nasmrt

Facebook/Andrea K.
Andrea K.

Bojan M. (46) uhapšen je preksinoć u Jagodini, zbog sumnje da je ubio svoju emotivnu partnerku Andreu K. (35). On je saslušan juče u Višem javnom tužilaštvu u Jagodini gde se, kako smo objavili, branio ćutanjem.

Bojan M. se sumnjiči da je u noći između ponedeljka i utorka, oko 3 sata, u svom stanu krvnički pesnicama i nogama pretukao Andreu. Navodno je zatečen kako sedi pored njenog tela, koje je bilo unakaženo od udaraca.

- Obdukcija tela je urađena i čekaju se rezultati - rečeno je za 24sedam iz Višeg javnog tužilaštva u Jagodini.

Andrea je majka petoro dece, koje je dobila u braku sa bivšim mužem.

Mediji su preneli da se Andrein prvi muž sumnjičio da je vršio nasilje nad njom i da su mu iz tog razloga bile izricane hitne mere.

Prema istim informacijama, osumnjičeni Bojan M. je bio prijavljivan za nasilje u porodici, od strane svojih članova porodice.

Inače, upućeni u slučaj je za medije naveo da je, navodno, Bojan M. poznat po problematičnom ponašanju i da je heroinski zavisnik, ali i da je ubijena Andrea, navodno, takođe imala problema sa narkoticima.

Upucana na ulici

Facebook/Sanja M.
Sanja M.

Sanju M. (45) ubio je bivši partner Miroslav M. 5. marta nasred ulice u centru Pirota. Upucao ju je hicem u glavu, dok je birala voće ispred prodavnice.

Miroslav M. se ubrzo sam predao policiji, a predao je i pištolj kojim je počinio ubistvo.

Inače, Sanja je Miroslava od 2021. godine više puta prijavljivala policiji. Prošle godine je osuđen na novčanu kaznu od 100.000 dinara zbog proganjanja i tokom postupaka je imao zabranu prilaska, a u periodu kada ju je ubio takođe je imao zabranu prilaska, s obzirom na to da ga je ponovo prijavila za isto krivično delo.

Suđenje u drugom slučaju nije dočekala, jer je trebalo da počne 17. marta.

Sanja je iza sebe je ostavila sina i ćerku koje je dobila u braku s muškarcem od kojeg se ranije razvela.

Prijavite nasilje

Prijava nasilja u porodici (MUP) – 0800-100-600 ili 192

Broj Sigurne kuće (24 h) – 0800 011 011, 062 304 560 

Autonomni ženski centar SOS telefon - 066 510 3542

Udruženje Fenomena SOS telefon 0800 35 00 36

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike