Ovo je ubica iz Peći: Smetalo mu jer se majka meša u njegov privatni život, pa joj odsekao glavu?

16.04.2023

13:10

0

Kako se saznaje, U.H. je živeo u Nemačkoj, a vratio se na Kosovo na odmor

Ovo je ubica iz Peći: Smetalo mu jer se majka meša u njegov privatni život, pa joj odsekao glavu?
Copyright Printscreen/Facebook/S.P.

Mladić U. H. osumnjičen je da je nožem nasmrt izbo majku H. H. u naselju Kapešnica kod Peći, a potom nasrnuo na oca i tetku. 

Kako prenose tamošnji mediji, sumnja se da je motiv monstruoznog ubistva to što se njegova majka mešala u njegovu vezu, te ga je to razbesnelo.

Glavu nesrećne žene, prema pisanju medija, nakon ubistva sakrio je na tavan kuće.

Smetalo mu jer se majka meša u njegov privatni život

Albanski mediji pišu da je konzumirao narkotike. U.H. je navodno rekao da se njegova majka mešala u njegov privatni život i da on nije želio da ona to učini. Odvojen je i od supruge, i u fazi su razvoda. Sukobu je navodno prethodio sukob, a misli se da je reč o pokušaju razdvajanja sina i snaje.

Kako se saznaje, U.H. je živeo u Nemačkoj, a vratio se na Kosovo na odmor. Pravosudni organi otkrili su da je osumnjičeni imao povratnu kartu za Nemačku gde je imao i boravišnu vizu.

Printscreen/Facebook/Urim.H.
Ubica iz Peć i njegova majka

- Okrivljenom je određen pritvor u trajanju od 30 dana, nakon što je sud utvrdio da je zahtev tužioca osnovan i opravdan, s obzirom da se protiv okrivljenog vodi istraga za teško krivično delo, za koje je zakonom predviđena kazna zatvora najmanje deset godina ili doživotni zatvor, kao i da okrivljeni ima boravišnu dozvolu u inostranstvu, zbog čega postoji visok rizik od bekstva ili da će na bilo koji način izbeći organe gonjenja i tako onemogućiti ili u velikoj meri otežati sprovođenje istrage - navodi se u saopštenju suda.

Osnovni sud u Peći ukazao je na to da je povratna karta kupljena za 19. april ove godine.

Protiv ove odluke, okrivljeni ima pravo žalbe Apelacionom sudu.

Branilac osumnjičenog, Asden Mekaj, rekao je da se protivi ovoj odluci suda, tvrdeći da njegov branjenik treba da bude podvrgnut hitnom psihijatrijskom pregledu.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike