"Spas je tražila po vračarama, ali i manastirima": Potresno svedočenje komšija nakon brutalnog ubistva u kome je sin ubio majku!

12.08.2021

18:30 >> 05:49

0

Autor: j.jovanovic

Komšije su posvedočile da su majka i sin imali narušene međuljudske odnose

"Spas je tražila po vračarama, ali i manastirima": Potresno svedočenje komšija nakon brutalnog ubistva u kome je sin ubio majku!
Copyright 24sedam/J.J.

Miljan D. (25) lišen je slobode zbog sumnje da je brutalno ubio svoju majku Stanojku (62) u njihovoj porodičnoj kući u Kovinu, a onda je seo da igra video igrice, kao da se ništa nije desilo! Naime, ovaj stravičan zločin se dogodio pre više od dva meseca, a kako su nam rekle komšije još uvek se nisu oporavili od šoka, budući da im je žao nesrećne žene koja je živela u strahu i koja je predosetila smrt!

Takođe, saznali smo da su se oni nedavno doselili u ovo gradsko naselje gde su kupili kuću, a prethodno su živeli u Smederevu.

Pročitajte još:

-Oni su tu kuću kupili skoro u Kovinu, a dete je odraslo u Smederevu. Iz priča znam da je mladić vanbračno rođen, a živeo je sa majkom, bakom i tetkom. Bio je odličan đak, kao i student. Kasnije je napustio fakultet, a koji je razlog bio ne znam, da li je zbog bolesti, ili je neki drugi razlog u pitanju. Slabo je izlazio napolje i uglavnom je non-stop igrao igrice, što je verovatno dosta uticalo na njega. Pričalo se i da je imao neke psihičke probleme, a da njegova majka to nije ozbiljno shvatala, pa ga nije ni vodila kod lekara. Ona je pokušavala na druge načine da mu pomogne i to preko “baba vračara”, pa sam čula da je išla i po manastirima zbog toga. Njegovu majku sam znala iz viđenja i držala je cvećaru. Pretpostavljam da su joj majka i sestra sada u Smederevu, a nesrećna žena je tamo sahranjena – objašnjava komšinica, koja je želela da ostane anonimna.

Pixabay24sedam

Dodaje, da se jedna nesvakidašnja situacija dugo prepričavala u Kovinu.

-Pričalo se da kada je čovek koji zapisuje struju došao do njihove kuće, dugo zvonio i niko mu nije otvarao vrata. To je video jedan komšija koji mu je kazao: “Džaba zvoniš, on nikome ne otvara vrata”. Da li je spavao u tom trenutku ili igrao igrice to niko ne zna, ali je to najviše radio. Uglavnom, čula sam i to da je njegova majka trpela maltretiranje od strane njega. Ona je predosetila da će joj se nešto desiti, pa je zato zvala komšinicu dan pre zločina da dođe i prespava sa njom, jer ga se plašila, a šta je tu posle bilo ne znam – navodi.

Sa druge strane, drugi komšija koji živi u istoj ulici gde se desio zločin kaže da Miljana D. nikada nije video, ali jesu njegove unuke.

-Deca su mi rekla da su ga viđala u dvorištu, a ja nisam nikada. Delovao je neuračunljivo, ali se nikada nisam raspitivao za njega. Moja unuka ga je često viđala, ali ju je supruga posavetovala da se u njegovoj blizini ne zadržava, budući da se ponašao jako čudno – istakao je.

Profimedia

Podsetimo, Stanojkino telo je pronađeno u pomoćnom delu porodične kuće. Sumnja se da ju je ubio 25-godišnji sin M. D. Nezvanično, on je svoju majku usmrtio brutalnim udarcima palicom u glavu.

Takođe, rođaka i sestra pokojne Stanojke pozvale su policiju vidno uplašene jer je nisu videle celog tog dana. Takođe, sumnja se da je ubistvo počinjeno još 29. maja.

Pročitajte još:

U ovoj porodici, nije ranije bilo evidentiranih prijava za nasilje u porodici.

Međutim, komšije su posvedočile da su majka i sin imali narušene međuljudske odnose.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike