Pronađeno telo muškarca na obali Dunava: Odgovara opisu trećeg koji je nestao u reci sa prijateljima kada im se prevrnuo čamac

13.04.2023

09:48 >> 10:11

0

Autor: M. B.

Do sada su pronađena tela Nenada Trivkovića i Milana Nikolića

Pronađeno telo muškarca na obali Dunava: Odgovara opisu trećeg koji je nestao u reci sa prijateljima kada im se prevrnuo čamac
Miloš Marković - Copyright Printscreen/Facebook

Telo muškarca koje po opisu odgovara osobi koja se od 18. marta vodi kao nestala, kada se čamac sa četvoricom muškaraca prevrnuo na Dunavu kod Pančevačkog mosta, nađeno je u gustom, nepristupačnom rastinju, na levoj obali reke.

Telo za sada NN muškarca pronađeno je 9 kilometara od mesta gde se čamac prevrnuo.

Printscreen/Instagram/nenad t
Nenad T. i Mane K.

Jedinica za bezbednost na rekama angažovana je na izvlačenju tela na obalu.

Podsećamo, do sada su pronađena i identifikovana dva tela muškaraca koji su stradali nakon što im je talas poklopio čamac, nakon čega se prevrnuo, a oni upali u reku.

Pre pet dana je iz Dunava, kod rafinerije u Pančevu izvučeno telo Nenada Trivkovića, a nekoliko dana kasnije telo Milana Nikolića pronađeno je u istoj reci u mestu Jugovo, na ulazu u Smederevo.

Printscreen/Instagram/nenad t
Nenad T. i Mane K.

Treći prijatelj je Miloš Marković.

Njihov prijatelj Mane K. uspeo je te večeri da dopliva do obale u Krnjači, nakon čega je ušao u kuću jedne porodice, kojoj je ispričao šta se dogodilo, nakon čega su oni pozvali policiju. Mane je na licu mesta dao izjavu policiji, nakon čega ga je odvezla Hitna pomoć.

Porodice i prijatelji nestalih, kao i dobrovoljci, učestvovali su od početka u potrazi za nestalima na reci, kao i na kopnu.

(Blic)

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike