Uhapšen otac iz pakla za kojim se tragalo: Držao ćerku zatočenu u kadi u stanu!

28.03.2023

18:15

0

Autor: Mi. S.

Uroš Pašaljić smešten iza rešetaka zbog sumnje da je počinio nasilje u porodici i zanemarivanje deteta

Uhapšen otac iz pakla za kojim se tragalo: Držao ćerku zatočenu u kadi u stanu!
Uroš Pašaljić - Copyright Foto:MUP

Otac iz paklla Uroš Pašajlić (38), za kojim je MUP raspisao potragu zbog sumnje da je godinama držao ćerku L. P. (8) zatočenu u kadi u stanu u naselju Mirijevo na Zvezdari, kako 24sedam saznaje,  uhapšen je. On je i ranije, tokom 2015 godine, bio u zatvoru zbog nasilja u porodici. On je danas priveden, kako saznajemo, u jednom stanu na Karaburmi gde se krio.

Po nalogu dežurnog tužioca ranije danas raspisana je potraga za Urošem Pašajlićem, osumnjičenim da je bio nasilan prema partnerki i držao svoju ćerku (8), za koju je pregledom utvrđeno da je neuhranjena i zapuštena.

On se sumnjiči za krivično delo nasilje u porodici i protivpravno lišenje slobode na štetu nevenčane supruge, kao i  krivično delo zapuštanje i zlostavljanje maloletnog lica i kršenje porodičnih obaveza u odnosu na dete, saopštilo je tužilaštvo.

U roku od 48 casova osumnjičeni će izneti odbranu pred prvim osnovnim javnim tužiocem, nakon čega će se preduzeti sve neophodne dokazne radnje u cilju utvrđivanja svih navedenih krivicnih dela koja se osumnjičenom stavljaju na teret. Nakon saslusanja tuzilastvo će obavestiti javnost o daljem toku postupka.

Devojčica nikada nije bila kod lekara, niti je izašla napolje. Nađena je sklupčana u kadi, dezorjentisana, neuhranjena. Dali su joj neophodnu negu kod lekara i prebačena je u prihvatilište.

Jedno vreme je provela u Prihvatilištu za decu u Zvečanskoj ulici, jer je utvrđeno da su joj i otac i majka zavisnici od narkotika. Ocu je, ipak, pre pet godina odlukom suda dodeljeno starateljstvo i od tada je jadna devojčica živela u najužasnijim uslovima.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike