Srbin koji je ubio svoju bivšu ženu Tanju osuđen na doživotnu robiju u Nemačkoj: "Svađali smo se, ubo sam je dvaput, pljuvala je krv"

23.03.2023

14:18

0

Autor: M. B.

Aleksandar Š. izbo je Tanju Pavlović sedam puta na auto-putu u Frankfurtu u martu prošle godine

Srbin koji je ubio svoju bivšu ženu Tanju osuđen na doživotnu robiju u Nemačkoj: "Svađali smo se, ubo sam je dvaput, pljuvala je krv"
Tanja Pavlović - Copyright Printscreen/Facebook

Aleksandar Š. (42) iz Valjeva, koji je pre godinu dana na auto-putu u Frankfurtu svirepo ubio svoju bivšu suprugu Tanju Pavlović (40) iz Korenite kod Loznice, osuđen je u Nemačkoj na doživotnu robiju.

Tanjin bivši muž je u martu prošle godine presreo njen automobil na auto-putu, preprečio joj put, a potom došao do nje i, kako je utvrđeno, izbo je sedam puta nožem.

- Sud se uverio da je Aleksandar Š. 19. marta 2022. godine svojim vozilom prvo naleteo na "reno tvingo" svoje supruge na auto-putu kod Frankfuta i tako ga zaustavio. Potom je otrčao do ženinog auta, razbio staklo, otvorio vozačeva vrata i ubo suprugu sedam puta u gornji deo tela. Ona je od povreda preminula ubrzo po prijemu u bolnicu - navode nemački mediji detalje iz presude.

Aleksandar je, kako se navodi, u završnim rečima na suđenju u suzama rekao da su se svađali i da je izgubio kontrolu i da ju je dva puta ubo nožem.

- Video sam kako je počela da pljuje krv i hteo sam da joj pomognem. Tog dana sam slučajno ugledao ženin automobil na auto-putu - rekao je Aleksandar pred sudom. 

Sudija je nakon njegovih reči rekla da je žena imala sedam, a ne dva uboda.

- Sud je sa sigurnošću utvrdio da je optuženi odlučio da ubije ženu, nakon neuspelih pokušaja da s njom obnovi ljubavnu vezu. Utvrđeno je da je žrtva bila bespomoćna - dodaju tamošnji mediji, prenosi Kurir.

Tokom suđenja, sudija se obratio okrivljenom rečima: "Oduzeli ste brižnu majku od dvoje dece".

Ova presuda još uvek nije postala pravosnažna.

Podsetimo, Aleksandar Š. uhapšen je na licu mesta, dok je Tanja u bolnici hitno operisana, ali je zbog težine povreda preminula dan kasnije.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike