Doživotna robija: Ugušio sina i ćerku kesom da bi se osvetio ženi što ga je ostavila

02.06.2021

18:20

0

Autor: A.S.

Nemačka je i dalje u šoku nakon suđenja srpskom državljaninu

Doživotna robija: Ugušio sina i ćerku kesom da bi se osvetio ženi što ga je ostavila
Copyright Pixabay

Srpski državljanin Semir A. (37) osuđen je u ponedeljak u Nemačkoj na doživotni zatvor jer je u maju prošle godine u Regenzburgu kesama zadavio ćerku Dž. A. (8) i sina Dž. A. (6).

Naime, Semir je presudio svojoj deci jer je mislio da će tako napakostiti svojoj suprizu Bjanki S. (29) jer ga je napustila i otišla da živi sa drugim muškarcem.

Tokom suđenja je priznao zločin i rekao da su mu deca, uprkos tome što je uradio, “najvažnija stvar u životu”!?!

Jeziva osveta

Kako prenose nemački portali, jeziv zločin dogodio se u maju 2020. u kući u kojoj se Semir živeo u Regenzburgu.

– Semira je početkom 2020. ostavila supruga Bjanka i ona je tada sa decom otišla da živi kod drugogo muškarca. Semir je imao prava da viđa decu nekoliko puta nedeljno i mališani su tada obično odlazili kod njega kući. On je u međuvremenu molio Bjanku da mu se vrati, uveravao je da joj je oprostio prevaru, ali sve je bilo uzalud – pišu nemački mediji.

Bes i ljubomora su kod njega vremenom samo rasli i smislio je monstruozan plan kako da natera Bjanku da pati.

– Semir je u maju 2020. odveo decu u svoju kuću i predložio im da igraju igru policajca i lopova. Nakon toga ih je vezao za stolice i stavio im najlonske kese na glavu uveravajući ih da tako policajci postupaju sa lopovima. Na kraju ih je oboje ugušio tim najlonskim kesama – prenose portali.

Posle toga otišao je do obližnjeg mosta u nameri da se baci u Dunav, ali se uplaši smrti i predomislio se. Otišao je u policiju i mirno ispričao šta je uradio.

Jedna patrola odmah je otišla u Semirovu kuću u kojoj je zatekla jeziv prizor – mališani su bili mrtvi, vezani za stolice, a preko glava su im bile navučene najlonske kese.

Uslovni otpust

Tokom istrage, ali i u sudu, Semir je rekao da je ubio sina i ćerku kako bi naudio bivšoj ženi jer nije htela da mu se vrati.

– Strašno me je pogodilo to što je Bjanka živela s drugim čovekom, s njim su živela i moja deca. Nisam znao kako da joj se osvetim, pa sam ubio decu kako bi se i ona osetila krivom za raspad našeg braka. Moja deca su, uprkos svemu što sam uradio, ipak bila najvažnija stvar u mom životu – preneli su mediji njegovu šokantnu izjavu.

Pročitajte još:

Na početku suđenja odbrana je tražila da se Semiru izrekne kazna od 14 godina zatvora, ali je tužilaštvo insistiralo na doživotnoj robiji. Sud u Regenzburgu je tako nakon procene svih dokaza, kao i psihijatrijskog veštačenja okrivljenog, odlučio da mu izrekne najstrožu kaznu.

Tokom izricanja presude sudija je poručio Semiru da mirno prihvati boravak u zatvoru “kako bi majka ubijene dece, koja je tim zločinom pretrpela veliku duševnu bol, ali i njeni rođaci, mogli da se oporave”.

– Moguće je podneti zahtev za uslovni otpust nakon 15 godina provedenih u zatvoru. Uzevši u obzir da se tih 15 godina i ne razlikuje mnogo od četrnaestogodišnje kazne koju je predlagala odbrana, smatram da je presuda pravedna – istakao je sudija.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike