Najopasniji kriminalac Evrope, rodom iz Subotice: Igoru Srbinu u Španiji sude za tri ubistva

08.04.2021

08:23

0

Autor: Lj.K.

Norbert Feher u Italiji osuđen na doživotni zatvor

Najopasniji kriminalac Evrope, rodom iz Subotice: Igoru Srbinu u Španiji sude za tri ubistva
Copyright Printscreen/Youtube/ LaComarcaTeVe

Norbertu Feheru, pozantijem kao Igor Srbin i Igor Rus, sledeće nedelje se nastavlja suđenje u Španiji zbog ubistva tri osobe u Aragonu.

Ovom „ubici sa više identiteta“, koji vodi poreklo iz Srbije, španski Vrhovni sud prošle godine potvrdio je kaznu zatvora od 21 godinu za dva pokušaja ubistva u toj zemlji, a sada odgovara za još monsturoznija krivična dela. Prethodno je u leto 2019. godine u Italiji osuđen na doživotni zatvor zbog ubistva Davida Fabrija i Valerija Verija.

Kako navode španski mediji, Igor je jedan od najopasnijih kriminalaca u Evropi.

Našao je se na listi najtraženijih u mnogim zemljama Evrope a uhapšen je upravo u Španiji 2017.godine nakon što je počinio tri ubistva. Tada je otkriveno da se krio iza više od 18 lažnih identieta kao što su – Igor Rus, Igor Vaclavić, Igor Srbin…

Poreklom je iz Subotice, gde mu i danas živi porodica, a pravo ime mu je Norbert Feher. Govori tečno nekoliko jezika, a Srbija, prema pisanju medija, traga za njim zbog krivičnog dela silovanja. Italijanski mediji su čak pisali, da postoji sumnja da je povezan sa nestankom mladog repera Domenika d‘Amatajer je nestao u oblasti u kojoj se Feher skrivao i počinio zločine.

pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike