Tanja bila prelepa, a bivši muž previše ljubomoran: Otkriven motiv zločina u Frankfurtu, danas sahrana Srpkinje

27.03.2022

11:46

0

"Zajedno smo rasli, isto smo godište. Nju je ubio zlotvor, a ne čovek. Bila je lepa, izuteno pametna", napisao brat Goran

Tanja bila prelepa, a bivši muž previše ljubomoran: Otkriven motiv zločina u Frankfurtu, danas sahrana Srpkinje
Tanja Pavlović - Copyright Printscreen/Facebook

Tanja Pavlović (41) iz Korenite kod Loznice, koju je zverski ubio bivši muž na auto-putu u Nemačkoj, biće sahranjena danas na seoskom groblju na samo dvadesetak metara od rodne kuće.

Kako saznajemo, sumnja se da je motiv ovog krvavog zločina ljubomora.

- Tanja je bila prelepa žena, uvek nasmejana i druželjubiva. Čuli smo da je njen muž bio jako ljubomoran i da nikako nije mogao da prevaziđe tu svoju bolest. Na kraju odlučio se za ono najgore - pričaju poznanici ubijene Srpkinje.

Pixabay/RayMediaGroup
 

Podsetimo, Tanju je prošlog vikenda bivši muž presreo automobilom na auto-putu u Frankfurtu, a kada se ona zaustavila, on ju je izvukao iz automobila i nekoliko puta je ubo nožem u vrat.

- Tuga do neba. Mnogo sam se potresao, ali baš mnogo. Tanja mi je sestra od strica. Izuzetna osoba i veoma pametna. Neka joj je večna slava - oprostio se od ubijene prvi rođak Goran, koji je ostavio niz komentara ispod Kurirovog teksta o tragično nastradaloj Tanji.

On je tako otkrio i pojedine detalje iz života ubijene Srpkinje.

- Zajedno smo rasli, isto smo godište. Nju je ubio zlotvor, a ne čovek. Bila je lepa, izuteno pametna. Čak je bila i vukovac u osnovnoj školi. U subotu uveče je izbo nožem, a ona je preminula u nedelju, a kasnije tog dana su nam javili - napisao je Goran

Nesrećna Tanja je, nakon brutalnog napada, koji se desio u prošlu subotu, sa teškim povredama prevezena u bolnicu, bila joj je neophodna hitna operacija.

Lekari su se borili za njen život, ali, nažalost, ona nije uspela da izdrži i podlegla je povredama. Njen bivši suprug uhapšen je odmah nakon zločina i sproveden je u pritvor.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam/Kurir

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike