"Muž me šutirao, udarao, davio kablom, čupao za kosu, pretio, ponižavao i vređao": Žena hirurga sa VMA ponovila iskaz iz policije

20.03.2023

23:19

0

Ivana O. ponovila iskaz dat policiji posle hapšenja njenog supruga Nikole Ostojića zbog nasilja u porodici

"Muž me šutirao, udarao, davio kablom, čupao za kosu, pretio, ponižavao i vređao": Žena hirurga sa VMA ponovila iskaz iz policije
Nikola i Ivana Ostojić - Copyright Printscreen/Instagram/drnikolaostojic

Ivana O. (42) saslušana je danas u Trećem osnovnom javnom tužilaštvu tokom istrage koja se vodi protiv njenog supruga Nikole Ostojića (48), poznatog hirurga sa VMA zbog sumnje da je pretukao u njihovoj porodičnoj kući u Zemunu.

Supruga hirurga i danas je ponovila iskaz koji je dala policiji posle hapšenja svog muža. Ivana je ponovila da je muž Nikola od početka januara do početka februara, ukupno 27 dana, u više navrata, šutirao nogama u telo i glavu, udarao rukama i raznim predmetima. Rekla je i da je muž davio kablom, čupao za kosu, pretio, ponižavao i vređao. Tom prilikom, navodno joj je nanosio teške telesne povrede.

Printscreen/Instagram/drnikolaostojic
Nikola Ostojić

Povrede su joj, kako tvrdi, poslednji put nanete na glavi, butinama, vratu, trupu, rukama, a polomljena su joj i četiri rebra i leva laktična kost. Dodala je da je zbog povrede ruke operisana na VMA i da njen oporavak dobro teče.

Ranije tokom istrage, da podsetimo, saslušani su i Ivanin brat koji je potvrdio njene reči, policajac koji je bio na uviđaju, kao i kućna pomoćnica i Ivanina prijateljica. One su rekle da im se Ivana žalila na muža, ali da ni jedna od njih nikada nije videla da je on vređa ili tuče.

Prema nezvaničnim informacijama, Nikola je u sobi u Centralnom zatvoru sa tri cimera i dane provodi na lekovima za smirenje. On je stabilno, svestan je svega, a redovno uzima terapiju, jer ima bolest kože prstiju na rukama. Redovno uzima lekove za smirenje, jer pritvor nije njegovo prirodno okruženje. U posetu mu, inače, redovno dolazi brat.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike