Istraga u slučaju hirurga sa VMA koji je 27 dana zlostavljao suprugu pred decom: Saslušana prijateljica pretučene žene

28.02.2023

16:14

0

Autor: Mi. S.

Prijateljica Ivane O. rekla da je videla povrede koje ima Ivana, koja joj je kazala da ih joj je naneo Nikola

Istraga u slučaju hirurga sa VMA koji je 27 dana zlostavljao suprugu pred decom: Saslušana prijateljica pretučene žene
Nikola i Ivana Ostojić - Copyright Printscreen/Instagram/drnikolaostojic

Svedoci u sliučaju Nikole Ostojića (48), hirurga sa VMA, koji je osumnjičen da je brutalno tukao suprugu Ivanu O. (42) ukupno 27 dana u porodičnoj kući u Zemunu, saslušani su danas u Trećem osnvnom tužilaštvu. To je već drugo saslušanje svedoka ovim povodom.

Kako 24sedam saznaje, danas je saslušana prijateljica pretučene supruge Ostojića. Ona je rekla da je videla povrede koje ima Ivana, koja joj je kazala da ih joj je naneo Nikola. Navela je da je Ostojić kao doktor pomagao i njoj i njenoj porodici.

Pre pet dana saslušani su prvi svedoci, a tada je svedočila kućna pomoćnica, odnosno, žena koja čuva decu i policajac, koji je izašao na uviđaj. Reč je o ženi koja im je čuvala decu i obavljala je posao kućne pomoćnice. Ona je izjavila da je Ivana došla kod nje u stan 19. januara i tražila od nje da dođe kod njih u kuću, da pomogne sa decom. Rekla joj je da je imala konflikt sa Nikolom i da je ona kriva za to što se dešava i dodala da ne želi da se to širi okolo.

Ona je, kako saznajemo iz izvora bliskih istrazi, rekla da je tada znala da nešto nije u redu i da se nešto događa. Navela je i da je do sada videla da je reč o skladnoj porodici koja je dobro funkcionisala, da je iznenađena i šokirana i da joj je jako žao što se sve tako dogodilo.

Prema nezvaničnim informacijama, Nikola je u sobi u Centralnom zatvoru sa tri cimera i dane provodi na lekovima za smirenje. On je stabilno, svestan je svega, a redovno uzima terapiju, jer ima bolest kože prstiju na rukama. Redovno uzima lekove za smirenje, jer pritvor nije njegovo prirodno okruženje. U posetu mu, inače, redovno dolazi brat.

Printscreen/Instagram/drnikolaostojic
Hirurg Nikola ostojić

Ivana O. (42) je imala operaciju pre 10 dana i kad je izašla iz bolnice preuzela je brigu o troje maloletne dece. Operativni zahvat bio je na laktiu, bila je na otropediji i puštena je iz bolnice.

Ostojić je. da podsetimo, osumnjičen da je suprugu zlostavljao 27 dana i to sve pred decom. Za to vreme, Nikola je bio na bolovanju. Od početka januara do početka februara u više navrata svoju suprugu je šutirao nogama po telu i glavi i udarao rukama, kao i raznim predmetima kojima joj je naneo teške povrede. Davio je kablom, čupao za kosu, pretio, ponižavao i vređao, a povrede joj je naneo po glavi, butinama, vratu, trupu, rukama, polomio joj je četiri rebra i levu lakatnu kost i naneo teške telesne povrede. On se na saslušanju u tužilaštvu branio ćutanjem.

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike