Estetski hirurg pretukao suprugu jer je sumnjao da ga vara sa nekim iz ministarstva? Žena u podlivima, a njegov advokat najavio obrt!

07.02.2023

20:05

0

Očekuje se da se u sklopu istrage saslušaju deca bračnog para i da kažu šta se tokom raspusta dešavalo u njihovoj kući

Estetski hirurg pretukao suprugu jer je sumnjao da ga vara sa nekim iz ministarstva? Žena u podlivima, a njegov advokat najavio obrt!
Nikola i Ivana Ostojić - Copyright Printscreen/Instagram/drnikolaostojic

Nikola Ostojić (48), estetski hirurg sa VMA i potpukovnik Vojske Srbije, osumnjičen da je svoju suprugu I. O. (42) gotovo mesec dana tukao i zlostavljao, sumnjao je da ga ona vara sa nekim iz Ministarstva odbrane, gde je ona zaposlena.

Sumnjičio ju je da je poslednje tri godine u paralelnoj vezi, pa je nesrećnu ženu, kako je navela u svojoj izjavi, fizički i psihički maltretirao i naneo joj teške telesne povrede. Ona ga, međutim, nije prijavila, već im je navrata porodičnog doma u Zemunu policija zakucala nakon dojave komšija koje su, po onome što se čulo iz njihovog doma, naslutile da je u pitanju teško nasilje.

Kad je otvorila vrata policiji, I. O. je rekla da je galama iz njihovog doma dopirala jer su se ona i muž samo verbalno sporečkali, međutim, zbog vidljivih povreda odvedena je na pregled u Zemunsku bolnicu, gde je konstatovano da su joj polomljena četiri rebra i da ima brojne hematome po telu.

Crv sumnje na bolovanju

Doktor Ostojić, čije su kolege šokirane saznanjem da je osumnjičen za teško nasilje nad suprugom, jer ga znaju kao izuzetno brižnu i ljubaznu osobu, a tako karakterišu i njegovu suprugu, koja je jedno vreme takođe radila na VMA u pravnoj službi, pao je u sumnju da ga I. O. vara kada je, posle dugogodišnjeg preteranog rada i u vojsci, ali i na privatnim klinikama, krajem prošle godine otvorio bolovanje.

- Na rukama mu se pojavio dermatitis i morao je da ode na bolovanje jer nije mogao sa takvim obolenjem na rukama da radi. Provodeći po ceo dan kući neki crv sumnje počeo je da ga nagriza padajući sve dublje u sumnju da ga supruga vara, posle čega je sve eskaliralo. Supruga ga je uveravala da to nije istina, ali nije vredelo, otkriva izvor upućen u ovaj slučaj.

Printscreen/Instagram/drnikolaostojic
Putpukovnik Ostojić pod teškim sumnjama

Ovaj bračni par ima troje dece koja su u januaru, kada je prema navodima krivične prijave Ostojić tukao suprugu, bila na raspustu, pa je moguće da će u sklopu istrage i oni biti saslušani kako bi potvrdili šta se u tom periodu dešavalo među roditeljima.

Na saslušanju u tužilaštvu hirurg se branio ćutanjem, međutim, potpuno neočekivano, oglasio se njegov advokat Đorđe Kalanj, koji je izjavio da je njegov klijent u potpunom šoku zbog hapšenja, te da je odlučio da će uskoro da progovori.

- Moj klijent se još nije oporavio od šoka i svega što ga je snašlo. On je u pritvoru koji mu je sud odredio po zahtevu Tužilaštva. Kad je priveden na saslušanje, odlučio je da se, u prvom trenutku, brani ćutanjem. Ali, promenio je mišljenje i uskoro će, ponovo izaći pred Tužilaštvo i sada, izneti odbranu i ispričati i svoju verziju priče, rekao je Kalanj.

Treće osnovno javno tužilaštvo u svom saopštenju navelo je da je od početka januara do početka februara ove godine uhapšeni lekar vršio krivično delo nasilje u porodici na taj način što je u više navrata svoju suprugu šutirao nogama, udarajući je rukama po glavi i telu, kao i predmetima podobnim da telo teško telesno povredi, daveći je kablom, čupajući je za kosu, upućujući joj pretnje, ponižavajući je i vređajući je.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike