"Mercedes" sleteo sa puta i prevrnuo se na krov kod Nove Gajdobre: Vatrogasci sekli auto da dođu do putnika - jedan ima prelom ruke (FOTO)

20.03.2023

09:45

0

Autor: M. B.

Proverava se da li je vozač bio pod dejstvom alkohola, kaže naš izvor

"Mercedes" sleteo sa puta i prevrnuo se na krov kod Nove Gajdobre: Vatrogasci sekli auto da dođu do putnika - jedan ima prelom ruke (FOTO)
Ilustracija - Copyright Profimedia

Tri osobe povređene su u težoj saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila sinoć oko 22 časa, na putu Bačka Palanka - Nova Gajdobra.

Kako saznaje 24sedam, u "mercedesu" su se nalazila trojica muškaraca, kada je onaj koji je bio za volanom izgubio kontrolu nad vozilom u krivini, nakon čega je auto upao u odvodni kanal i prevrnuo se na krov. 

 

 

Dvojica muškaraca su ostala zaglavljena u vozilu, zbog čega su morali da intervenišu vatrogasci, koji su sekli vozilo kako bi došli do njih.

Sva trojica su prevezena u Urgentni centar, a kako saznajemo, jednom od njih u konstatovane teže povrede, odnosno prelom ruke.

- Proverava se da li je vozač bio pod dejstvom alkohola i šta je uzrok nezgode - kaže naš izvor.

Na Instagram stranici 192.rs objavljene su fotografije nakon ove nezgode, na kojima se vidi da je automobil potpuno uništen.

Navodi se da je ova deonica crna tačka, na kojoj se često događaju teške nesreće, posebno noću, a neretko i sa fatalnim ishodima.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike