Zamislite da vam je ona čuvala dete: Uhapšena Azra pre ubistva Ranka Eskobara tražila posao dadilje u Beogradu! "Drage mame, imam iskustva"

17.03.2023

12:43

0

Autor: Lj.K.

Azra Š. dan pre ubistva sa Radoševićem dogovorila kupovinu auta, a sutradan su umesto nje u Rušanj stigla dvojica egzekutora

Zamislite da vam je ona čuvala dete: Uhapšena Azra pre ubistva Ranka Eskobara tražila posao dadilje u Beogradu! "Drage mame, imam iskustva"
Azra Šabanović - Copyright Printscreen/Facebook/A.S

Azra Š. (21), državljanka Bosne i Hercegovine koja je uhapšena u Sarajevu zbog sumnje da je pomagala u likvidaciji Nikšićanina Ranka Radoševića (54) zvanog Eskobar, nepuna dva meseca pre ove likvidacije tražila je posao bebisiterke u Beogradu. Ona je u oglasu navela da u ovom poslu ima veliko iskustvo jer je već čuvala četvoro dece.

- Drage mame, moje ime je Azra i studentkinja sam master studija sociologije u Beogradu. Imam dugogodišnje iskustvo čuvanja dece, a doskora sam čuvala četvoro u jednoj porodici... - navela je, između ostalog, osumnjičena koja je pre tri dana uhapšena u studentskom domu na Bjelavama u Sarajevu po međunarodnoj poternici.

Ona se sumnjiči da je zajedno sa Markom Pijanovićem dan pre ubistva Radoševića bila na njegovom auto-placu gde su se predstavili kao kupci automobila i sa žrtvom dogovorili da se sutradan u 11 sati nađu na pumpi u Rušnju gde će mu dati novac, a on njima vozilo.

printscreen/Youtube/AvazTv
Azra Š. snimljena na saslušanju u sudnici

Umesto njih, na pumpu su 9. marta došle ubice Luka V. (26) i Stefan Z. (28) i sa sedam hitaca usmrtili Radoševića, koji je slovio za visokopozicioniranog pripadnika "škaljarskog klana".

Printscreen
Oni su umesto Azre došli na pumpu i ubili Ranka

Radošević je bio kum Bobana Baćovića, vođe takozvanog nikšićkog klana, a posle ubistva Jovice Vukotića u Istanbulu, veruje se da je stao na čelo "škaljaraca".

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike