"Prva frizura Srbije" nelegalno držao majmuna u pet-šopu mesecima: Prodavao leteće veverice za 300 evra?!

31.10.2022

10:54

0

Autor: 24sedam

Vasić je životinje reklamirao na svom Instagram profilu "Moj ljubimac"

"Prva frizura Srbije" nelegalno držao majmuna u pet-šopu mesecima: Prodavao leteće veverice za 300 evra?!
Ljubiša Vasić - Copyright Facebook/Ljubisa Vasić 24sedam/M.S. Pixabay

Prilikom pretresa kuće i pet-šopa Ljubiše Vasića, poznatog po nadimku "prva frizura Srbije", a koji je već hapšen zbog posredovanja u prostituciji, pronađen je majmun kojeg je tu držao nelegalno mesecima.

Istragu protiv njega vodi Osnovno javno tužilaštvo u Smederevu.

- Operativnim saznanjima, obično dojavom, došlo je do sumnje da bi kod Vasića, ali i na još nekim lokacijama, mogle da se nalaze egzotične životinje koje se tu drže nelegalno. Životinje su zaplenjene, a sada se sprovodi istraga kojom će se utvrditi njihovo poreklo - kaže sagovornik iz istrage za Telegraf.

Vasić je životinje reklamirao na svom Instagram profilu "Moj ljubimac", a u ponudi je bila i leteća veverica za 300 evra.

Međutim, životinje koje su navedene kao zaplenjenje - četiri mrežasta pitona, loptasti piton, četiri guštera nilski varan, gušter savanski varan, američki aligator, burmanski piton, boa konstriktor, sant boa i majmun marmoze - nisu bile u ponudi.

Inače, Ljubiša Vasić i konobar J. J. (62) uhapšeni su početkom aprila u Vasićevoj kafani koja se nalazi u Mihajlovcu kod Smedereva zbog trgovine ljudima. Policija mu je upala u lokal baš u trenutku kada su se dešavale "orgije" u tajnim sobama.

- Tužilaštvo i policija su dobili dojavu da Vasić, koji je nekoliko puta hapšen zbog prostitucije, ponovo u svojoj kafani drži devojke. Policija je čekala da ih uhvati na delu. Upravo se to i dogodilo. Čak su pronašli i tajni prolaz koji vodi ka tim prostorijama. Sobe za orgijanje su bile na spratu - kaže osoba iz istrage ovog slučaja.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Telegraf.rs

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike