Ovo je Azra koja se sumnjiči da je učestvovala u ubistvu Ranka Radoševića: Studentkinja iz Sarajeva ukrala automobil? (FOTO)

15.03.2023

12:59

0

Autor: M. B.

Azra je uhapšena sinoć po međunarodnoj poternici u Sarajevu

Ovo je Azra koja se sumnjiči da je učestvovala u ubistvu Ranka Radoševića: Studentkinja iz Sarajeva ukrala automobil? (FOTO)
Azra Š. uhapšena u Sarajevu zbog učešća u likvidaciji - Copyright Facebook/Azra S

Studentkinja Azra Š. (21), uhapšena je sinoć po međunarodnoj poternici u Sarajevu, a zbog sumnje da je učestvovala u ubistvu Ranka Radoševića (54), zvanog Ranko Eskobar, na benzinskoj pumpi u Rušnju.

Međunarodna poternica za uhapšenom devojkom, kao i za još jednom osobom koja je državljanin Bosne i Hercegovine, raspisana je neposredno pošto su na Novom Beogradu uhapšeni osumnjičeni za likvidaciju Radoševića, Stefan Z. (28), Luka V. (26), kao i jedna maloletnica (17).

Facebook/Azra S
Azra Š.

Prema prvim informacijama, Azra Š. je osumnjičena da je u Kraljevu ukrala "golf 4" kojim su se dovezli Luka V. i Stefan Z. na pumpu u Rušnju, gde su sa sedam hitaca usmrtili Eskobara, a prema informacijama iz medija, proverava se i da li je pomagala maloletnici (17) da namami Radoševića prodajom automobila i dovede ga u Rušanj.

Podsetimo, Ranko Radošević ubijen je 9. marta u kafiću u benzinskoj pumpi u Rušnju, u koji je često dolazio. Sumnja se da su ga ubice namamile tako što su mu ponudile da mu prodaju automobil.

Printscreen/ Mup
Ranko Radošević

Nadzorne kamere zabeležile su dvojicu osumnjičenih, obučenih u crno sa kapuljačama na glavama i hirurškim maskama na licu ulaze u kafić, a potom i beže sa lica mesta.

Printscreen
Kamera je snimila osumnjičene za ubistvo

Radošević je, inače, bio visokopozicionirani pripadnik "škaljarskog klana" i dobar prijatelj Radomira Bobana Baćovića, koji je navodno postao novi vođa "škaljaraca" posle ubistva Jovana Vukotića u Istanbulu u Turskoj.

Stefan Z. i Luka V. saslušani su u Višem javnom tužilaštvu i branili su se ćutanjem, dok je uhapšena maloletnica iznela svoju odbranu.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike