Ocu dečaka koji se udavio u septičkoj jami kod Sopota vratiće ćerku pod jednim uslovom: Komšije skupljaju novac da mu pomognu

14.03.2023

08:00

0

Nezapamćena tragedija dogodila se 6. marta ove godine u selu Rogača

Ocu dečaka koji se udavio u septičkoj jami kod Sopota vratiće ćerku pod jednim uslovom: Komšije skupljaju novac da mu pomognu
Septička jama u koju je upao mali Nemanja - Copyright 24sedam/Goran Sivački

Ocu Nemanje (6) koji se udavio u septičkoj jami u dvorštu kuće u selu Rogača kod Sopota, biće vraćena trogodišnja ćerka, koju je privremeno oduzeo Centar za socijalni rad nakon ove tragedije, ukoliko ogradi jamu, saznaje 24sedam od dobro obaveštenog izvora.

Kako saznajemo, komšije iz sela sada skupljaju novac kako bi u tome pomogli ocu tragično nastradalog dečaka, Zoranu N.

Oni su i ranije apeloveli na nadležne da vrate Zoranu ćerku jer "on posle gubitka sina, neće moći da preživi da drugo dete ne bude sa njim".

Nezapamćena tragedija dogodila se 6. marta ove godine. Kobnog jutra, samohrani otac Zoran vratio se iz treće smene, koje je radio u pekari kako bi imao bolju platu i kako bi mogao da otplati kredit za kuću koju je kupio kako bi imala krov nad glavom.

Kako je Zoran ispričao za 24sedam, devojka koju je angažovao da pričuva decu na nekoliko sati kako bi odmorio nakon posla, nije zaključala vrata već mu rekla da on to učini, međutim prevario ga je san i zadremao je.

Kada se probudio video je da mu nema deteta koje se, kako je rekao, ni minut nije smelo ostaviti  bez nadzora.

-  Obišao sam dvorište, a onda otišao do septičke jame strahujući da se desilo ono najgore - ispričao je Zoran drhtavim glasom za naš portal. 

On je pronašao svog sina u septičkoj jami i izvadio ga iz nje. Ispričao je da je Hitna pomoć pokušavala sat vremena da ga reanimira, ali da to nije uspela.

Mališan je sahranjen 9. marta.

- Sine, kako tata dalje da živi bez tebe?! Tata bi sad da leži tu gde ćeš ti, da mogu samo da zamenimo mesta... Ne mogu više, ne znam kako dalje, ali moram, zbog sestrice - govorio je njegov uplakan otac pored groba.

Zoranova trogodišnja ćerka Nikolina nalazi se u Centru za zaštitu dece, odojčadi i omladine u Zvečanskoj ulici u Beogradu.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike