Strašna sudbina oca kome je stradao sin u Rogači: "Radio sam tri smene da prehranim decu, nisam kriv" (FOTO/VIDEO)

07.03.2023

14:34

0

Zorana je supruga napustila, kao i decu, iako je znala da je stradali mališan bolestan, i da se nije razvijao kao svoji vršnjaci

Strašna sudbina oca kome je stradao sin u Rogači: "Radio sam tri smene da prehranim decu, nisam kriv" (FOTO/VIDEO)
Septička jama u koju je upao mali Nemanja - Copyright 24sedam/Goran Sivački

Nezapamćena tragedija dogodila se juče u mestu Rogača kod Sopota kada je mališan star šest godina upao u septičku jamu iza kuće i ugušio se.

Ekipa 24sedam na licu mesta danas je zatekla ožalošćenog Zorana, samohranog oca koji se lavovski borio da svoju decu podigne.

Kako je rekao, nije se dalo, a kad je pročitao u medijima da je spavao u vreme tragedije, doživeo je to kao da je on ubica svog deteta.

24sedam/Goran Sivački
 

Zorana je supruga napustila, kao i decu, iako je znala da je stradali mališan bolestan, i da se nije razvijao kao svoji vršnjaci.

- Preuzeo sam sve na sebe, radio u pekari celu noć, a angažovao sam i jednu devojku Katarinu da par sati brine o mom sinu, da bih odmorio kad dođem iz treće smene. Ona tog jutra nije zaključala vrata, nego mi je rekla da ja to uradim, ali kako me san prevario zadremao sam. Kad sam se probudio, vidim da mi nema deteta koje se minut nije smelo ostaviti bez nadzora. Obišao sam dvorište, a onda otišao do septičke jame strahujući da se desilo ono najgore - kaže drhtavim glasom nesrećni otac.

 

Kad je prišao jami ugledao je dečakovu glavu i izvukao ga napolje.

- Na rukama sam ga izneo pena je već krenula na usta... Pozvao sam Hitnu, sat vremena su pokušavali ali nije vredelo - dodao je otac dečaka.

Svi se potresli

Ekipa 24sedam je Zorana zatekla u razgovoru sa prvim komšijom koji mu je rekao da su oni za njega tu za sve što mu treba.

Komšija kaže da su se svi, ne samo Zoran potresli kad su pročitali detalje o tragediji, po kojima ispada da je on neodgovoran otac.

- Koga san ne bi prevario da drugi dan zaredom iz treće smene dolazi iscrpljen. Radio je da bi mogao da zaradi malo bolju platu, da bi mogao da plati ratu za kuću. Uzeo je kredit da bi deca imala krov nad glavom. Svi mi ovde znamo koliko se žrtvovao samo da deca imaju sve što im treba - dodaje.

Zoran kaže i to da dečakova majka još nije došla u kuću posle tragedije, iako je cela njena porodica bila da mu izjavi saučešće.

Mlađu ćerku koja je 10. februara napunila tri godine odveo je Centar za socijalni rad. Stradali dečak nije dočekao svoj rođendan 25. marta.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike