Uhapšen Albanac osumnjičen da je u Španiji ubio Srbina: Izrešetao Branislava, pa se krio mesecima

12.03.2023

11:21

0

Autor: J.N.

Uhapšen je utorak kada su elitne jedinice civilne garde upale u kuću i uhapsili su ga pre nego što je uspeo da pobegne kroz krov

Uhapšen Albanac osumnjičen da je u Španiji ubio Srbina: Izrešetao Branislava, pa se krio mesecima
Ilustracija - Copyright AP Photo/Joan Monfort

Španska policija uhapsila je Albanca osumnjičenog da je u julu prošle godine u Grenadi ubio Srbina, Branislava N. prenose španski mediji!

On se lažno predstavljao kao Italijan i krio u gradu Adri. Uhapšen je u utorak u akciji specijalnih jedinica civilne garde koje su upale u kuću i uhapsile ga pre nego što je uspeo da pobegne kroz krov.

Pokušao je da izađe na ulicu, međutim tamo ga je sačekala grupa policajaca.

U krvavom obračunu kod Grenade, koji se dogodio 13. jula smrtno je stradao Srbin a državljanin BiH teško ranjen uhapšeno je pet osoba, dok je traganje za ubicom nastavljeno.

- U pucnjavi je jedna osoba ubijena, a druga je ranjena, na parkingu kod brane Rules, u blizini opštine Orgiva. Civilna garda pokušava da locira napadače, koji su uspeli da pobegnu - navodeno je iz policije posle napada.

Prema rečima rođaka ubijenog Srbina, on je sahranjen na lokalnom groblju u okolini Novog Sada.

- Dugo smo čekali da nam uopšte jave šta se dogodilo Branislavu, a zatim je njegovo telo dopremljeno u Srbiju. Sahrana je bila u subotu i ispratili smo ga na večni počinak u krugu porodice - kaže rođak i dodaje da još uvek nemaju nikakva saznanja iz istrage.

 Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike