Ovo je Bosiljka (83) koja je ubijena u kući u Apatinu: Izbodena više od deset puta i preklana

09.03.2023

11:21

0

Autor: M. B.

Za njeno ubistvo sumnjiči se P. B. (28)

Ovo je Bosiljka (83) koja je ubijena u kući u Apatinu: Izbodena više od deset puta i preklana
Boisljka M. ubijena u svojoj kući - Copyright Printscreen/Facebook/B.M.

Bosiljka M. (83) ubijena je u ponedeljak u svojoj kući u Apatinu, a za ovaj surovi zločin osumnjičen je njen sugrađanin P. B. (28).

Telo starice pronašla je njena prijateljica s kojom je svako jutra pila kafu. Ona je ušla u njenu kuću i zatekla jeziv prizor - Bosiljkino telo u krvi, pokriveno ćebadima. Stvari su bile razbacane po kući, a nož kojim je počinjen zločin pronađen je na licu mesta.

Printscreen/Facebook/B.M.
Ubijena Bosiljka M.

Ubica ju nesrećnu staricu izbo desetak puta po licu i telu i preklao je.

Bosiljka je živela sa unukom, koja je u to vreme bila na poslu.

Iako se sumnjalo da je u pitanju koristoljublje s obzirom na to da ona ima apartmane u Crnoj Gori, pojedini Apatinci tvrde da osumnjičeni P. B. potiče iz situirane porodice, kao i da je zaposlen, te da je malo verovatno da je novac bio motiv. 

Printscreen/Facebook/B.M.
Ubijena Bosiljka M.

P. B. je takođe, završio fakultet i radio u jednoj fabrici. On živi nedaleko od ubijene starice i navodno je školska generacija njene unuke.

U njegovoj kući je prilikom hapšenja nađena krvava dukserica, farmerke i obuća za koje se sumnja da je koristio prilikom zločina. Mediji prenose da je identifikovan je na osnovu DNK tragova, kao i da je do Bosiljkine kuće došao crvenim "puntom" i njime se potom odvezao. 

Mediji su preneli i jezive detalje - da je na nožu koji je pronađen na licu mesta primećen pentagram, a da osumnjičeni navodno na telu ima istetoviran isti takav znak.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike