Novi detalji jezivog ubistva u Apatinu: Staricu zaklao neko ko je znao da ona izdaje apartmane na moru?

06.03.2023

15:41

0

Autor: Lj.K.

Bosa M. (83) ubijena je nakon što je njena unuka jutros otišla na posao

Novi detalji jezivog ubistva u Apatinu: Staricu zaklao neko ko je znao da ona izdaje apartmane na moru?
Ilustracija - Copyright 24sedam/M.S./Pixabay

Bosa M. (82) pronađena je danas ubijena u svojoj kući u Apatinu,a prve nezvanične informacije ukazuju da je ubijena iz koristoljublja. Prema sumnjama komšija, za sada nepoznati izvršilac ubio je nesrećnu ženu znajući da je ona u Crnoj Gori imala aparatmane koje je godinama izdavala.

Prestravljene komšije navode i da je Bosa M. imala sina jedinca, nakon čije je smrti otišla sa suprugom, a živi u Crnoj Gori. Međutim, kako navode, u međuvremenu su joj preminuli i suprug i snaja, pa se ona vratila u Apatin da brine o unuci koja je sa njom živela.

- U letnjoj sezoni je izdavala apartmane na moru, a ovo je sigurno uradio neko koga je ona poznavala, čim ga je pustila u kuću, kažu komšije ubijene starice, koji su u velikom strahu zbog činjenice da ubica još nije uhapšen.

Bosa M. ubijena je jutros nakon što je njena unuka otišla na posao  Za sada nepoznati ubica ju je zaklao, a potom izvršio premetačinu po kući u potrazi za plenom.

Telo ubijene bake poslato je u Institut za sudsku medicinu u Novom Sadu gde će se obaviti obdukcija, koja će pokazati tačan uzrok smrti. Policija je obavila uviđaj i traga za počiniocem.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike