Ovo je ubica iz Pirota: Miroslav je pratio Sanju do prodavnice, a onda joj pucao u glavu, preminula je na licu mesta

05.03.2023

16:51

0

Autor: M. Vu.

Sanja, inače vlasnica prodavnice obuće, svojevremeno je prijavila partnera za nasilje u porodici i on je, kako se spekuliše imao i zabranu prilaska žrtvi

Ovo je ubica iz Pirota: Miroslav je pratio Sanju do prodavnice, a onda joj pucao u glavu, preminula je na licu mesta
Mirsolav M. - Copyright Foto: Printskrin/Fejsbuk

Na Trgu Oslobodilaca Pirota ispred jedne piljare, muškarac Miroslav M. pucao je u glavu partnerki Sanji M. (1976). Hitna pomoć je reagovala i oko devet sati S. M. je dovezena na prijemno odeljenje Gradske bolnice, gde reanimacija nije pomogla. Pripadnici pirotske policije stigli su brzo na lice mest, dok se Mirslav predao policiji.

Sanja, inače vlasnica prodavnice obuće, svojevremeno je prijavila partnera za nasilje u porodici i on je, kako se spekuliše imao i zabranu prilaska žrtvi.

- Sumnja se da on nije mogao da se pomiri s činjenicom da ga je Sanja M. ostavila, pa je nastavio da je proganja - podseća izvor iz istrage i dodaje:

Tanjug/Aleksandar Ćirić
 

Žitelji Pirota za ubijenu ženu imaju reči hvale, dok za uhapšenog Miroslava M. pričaju da nije čovek na mestu.

- Dabogda goreo u paklu koliko je života uništio! To je monstrum čovek i zaslužuje sve najgore. Sanja je bila divna žena, majka, prijateljica. Dušu bi dala za nekoga - pričaju Piroćanci.

Miroslav je rano jutros dopratio Sanju do piljare, gde je ona kupovala voće. Kada je video da nema nikoga, izvadio je pištolj i pucao joj u glavu. Nesrećnoj ženi, nažalost, nije bilo spasa.

Foto: Printskrin/Fejsbuk
 

 

"Koliko je taj čovek života uništio".

Građani Pirota za pokoju Sanju imaju samo rečo hvale. Kažu da je bila dobra majka i odličan drug, ali i da je bila veoma vredna i poštena. Kada su čuli za užasan zločin mnogi građani Pirota su komentarisali da ubici ovo nije prvi put da nekome "uništi život". 

- Video sam ga kako je on pratio - rekao je očevidac. - Nisu razgovarali, nisu ni išli zajedno, već je on išao nekoliko koraka iza nje. Žena je ušla da kupi voće i onde se začuo pucanj. Odmah su mi rekli da je neko ubio Sanju. U svom ludilu sam video kako je ubica odšetao odatle, a tek posle smo čuli da se predao policiji.

- Šteta, duša od žene - bio je jedan od komentara, dok su pojedinci napisali da ne mogu da veruju da je on to učinio, da je imao ženu i dva sina, ali se jedan od njih obesio.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike