Majka stradalih mališana skrhana od bola: "Sve je bilo kasno, videla sam moje bebe!" Velika tragedija u Staroj Moravici

07.03.2023

13:08

0

Otac rekao da je juče prodao dva konja da prehrani decu, a danas im sprema sahranu

Majka stradalih mališana skrhana od bola: "Sve je bilo kasno, videla sam moje bebe!"  Velika tragedija u Staroj Moravici
Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović

Porodica Danijela I iz Stare Moravice kod Bačke Topole preživljava danas najteže trenutuke svoga života, jer im je jutros u požaru koji je izbio u porodičnoj kući stradalo dvoje dečice starosti od jedne i tri godine. Dvoje starijih mališana uspelo je da izbegne sudbinu svoje braće jer su iskočili korz prozor dok su vatra i dim kuljali. Njih još četvoro takođe se spasilo jer su u vreme požara bili u školi.

Nesrćeni otac Danijel I. iako je pokušao, nije uspeo da spase živote svojih sinova, a dok je policija obavljala uviđaj on je skrhan od bola nemo posmatrao mesto gde je jutros zauvek ostao zavijen u crno.

U vreme izbijanja požara, nešto iza osam sati jutros, majka stardale dece bila je u prodavnici, kada je jedna žena dotrčala i rekla da gori nešto kod njene kuće.

- Krenula sam nazad, ali je već bilo kasno, tada sam videla moje dve bebe, jedva kroz suze izgovara majka stradalih mališana.

Kad su nakon uviđaja tela stradalih dečaka odneta, otac je jedva prozborio da je juče prodao dva konja da bi mogao da prehrani decu, a danas im sprema sahranu.

Pretpostavlja se da je požar izazvao žar koji je ispao iz peći.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike